Lilliputiens piramidė Alice

Lilliputiens piramidė - Lavinamieji žaislai vaikams
Lilliputiens
83114
Įvertinimas:
(0)
20,99 €
Su PVM

Lilliputiens piramidė Alice.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 20 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 20 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,00 €.


Lilliputiens piramidė Alice. Nuotaikinga laputės Alice piramidė. Skirtingos formos, medžiagos leidžia ne tik lavinti koordinaciją, motoriką, tačiau ir kurti bei lavinti sensorinius pojūčius.

Dydis: 18x8 cm.

Lilliputiens tai vienas žinomiausių itin aukštos kokybės žaislų gamintojų iš Belgijos. Pradėtas kaip šeimos verslas ir šiandien išaugęs į gerai žinomą ženklą. Lilliputiens - tai stebuklais ir vaikyste kvepiantys žaislai vaikams bei kūdikiams. Vaikiški žaislai yra sukurti su didele meile ir apgalvojant kiekvieną detalę, todėl dažnai Lilliputiens žaislai vaikams neturi griežto rekomenduojamo vaikų amžiaus. Žaislai tiesiog auga su vaiku keisdami savo paskirtį ir panaudojimą. Be to, šie vaikiški žaislai yra be galo mieli, gražiai supakuoti, todėl dažnai pasirenkami kaip dovanos kūdikiams palankynų proga ar dovanos vaikams gimtadienių, krikštynų ar kitomis progomis: tiek kaip dovanos berniukams, tiek ir kaip dovanos mergaitėms. Šie žaislai vaikams lavina vaikų vaizduotę, įveda į pasakų ir stebuklų pasaulį.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 10 mėn.

GAMINTOJAS: Lilliputiens, Avenue Henri Zaman 3A 1480 Saintes, Belgija.

83114
4 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja