KOSMOS KODAVIMO ir ROBOTIKOS rinkinys

KOSMOS rinkinys
KOSMOS
KS567012
Įvertinimas:
(0)
133,95 €
Su PVM

KOSMOS kodavimo ir robotikos rinkinys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 133 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 133 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 6,65 €.


Susipažinkite su Semu. Šis be galo mielas, mažas žemės riešutų sviesto ir želė sumuštinis iš tikrųjų yra robotas, kuris linksmai ir įdomiai moko paskutiniųjų darželio ir pirmųjų mokyklos klasių vaikus kodavimo principų ir įgūdžių. 

Šiam robotui programuoti nereikia planšetinio kompiuterio, išmaniojo telefono ar kompiuterio: programos sukuriamos tiesiog sudėliojant teisingą kodų kortelių seką. Robotui važiuojant per kodų korteles, roboto apačioje esantis OID optinis skaitytuvas po vieną nuskaito kodų korteles ir paleidžia atitinkamą programą.
Sudėjus korteles tiesiog uždėkite robotą ant tinkleliu išdėstytų žemėlapio kortelių, o robotas paleis programą.

Galite užprogramuoti robotą judėti skirtingomis kryptimis, aktyvuoti papildomus mechanizmus: įžiebti LED lempą, leisti įvairius garsus ir reaguoti į skirtingas funkcijų korteles.

Speciali struktūra leidžia sukurti paprastus robotikos kūrinius su rankomis ar kitomis judančiomis dalimis, reaguojančiomis į programoje numatytas instrukcijas.

Pasitelkdamas visą seriją konstravimo ir kodavimo pamokų, šis roboto rinkinys taip pat moko fizinės inžinerijos ir problemų sprendimo įgūdžių. Visos 30 pamokų yra suderintos su kompiuterių mokslo mokymo standartais, kuriuos sukūrė Kompiuterių mokslų mokytojų asociacija (CSTA) ir Tarptautinė technologijų draugija (ISTE), taip pat Code.org kursų tinklalapis. Pamokos skirtingų sudėtingumų, todėl šis rinkinys tinkamas tiek visai mažiems, vos ketverių metų vaikams, prižiūrimiems ir padedamiems tėvelių, tiek vyresniems, aštuonerių metų vaikams.

Pamokos apima šias šešias pagrindines programavimo sritis: sekos nustatymus, ciklus, įvykius, sąlygos sakinius, funkcijas ir kintamuosius.

Be Semo yra dar penkios istorijos, kurių kiekviena pateikia modelių kūrimo ir kodavimo iššūkių bei su tuo susijusių pamokų: pelė juda per labirintą, norėdama surasti sūrį; pingvinas klajoja aplink zoologijos sodą; futbolininkas nuspiria kamuolį į tikslą; gaisrinės automobilis užgesina ugnį; gamyklos robotas atlieka užduotis gamykloje.
Spalvingai iliustruotas instrukcijų vadovas tarsi gidas veda mažuosius per kodavimo pamokas ir padeda surinkti įvairius modelius.

DĖMESIO: reikalingos 3 AA šarminės 1,5 V baterijos (nepridedamos), elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9030-varta-elementai-aa-4906-4-vnt.html



Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams 4-8 m.

Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Smulkios detalės. Pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Franckh-Kosmos Verlags-GMBH&Co. KG, Vokietija.

KOSMOS
KS567012
1 Vienetas

Charakteristikos

Elementų skaičius
417
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Konstruktoriai
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Moksliniai
Rūšis
STEAM
Tema
Robotai

Specifinė nuoroda

Nauja