Benbat kelioninis žaidimų skydelis

  • Išparduota
Benbat kelioninis žaidimų skydelis - Lavinamieji žaislai kūdikiams
Išparduota
BenBat
CA650
31,95 €
Su PVM

Benbat kelioninis žaidimų skydelis.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 31 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 31 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,55 €.


Benbat kelioninis žaidimų skydelis. Dviejų pusių žaislas kūdikiams, kuris ypatingai pravers keliaujant automobiliu. Skydelis yra dvipusis: juodai baltas patiems mažiausiems ir spalvotas kiek ūgtelėjusiems. Sodrios spalvos, skirtingos medžiagų tekstūros, šviečiantys elementai ugdys svarbiausius vaiko pojūčius pirmaisiais gyvenimo tarpsniais bei rankų-akių koordinaciją.
Skydelį lengva surinkti ir išardyti, jis tvirtinamas prie automobilio sėdynės galvos atlošo, turi dirželį skydelio aukščiui ir kampui reguliuoti. Lavinamasis žaislas kūdikiams auga kartu su mažyliu:
I etapas - 0-3 mėnesių: kontrastingos spalvos juoda, balta, raudona ir mėlyna, įvairūs didelio kontrasto dizainai ir paveikslėliai.
II etapas - nuo 3 mėnesių: ryškių spalvų ir dizaino paveikslėlis, nuimami žaisliukai: veidrodėlis su kramtuku, čežanti ir šviečianti voverytė bei saulės šviesos žaisliukas. Voverytės uodegytė čeža liečiant, o paspaudus pilvuką jis 15 s. šviečia įvairiomis spalvomis.

Produkto matmenys: 30 plotis.

BenBat - istorija apie du brolius, kurie itin domėjosi dizainu ir abu pabaigę pramoninio dizaino studijas įkūrė BenBat! Būtent todėl BenBat prekės kūdikiams ir vaikams yra išskirtinio dizaino, labai funkcionalios, nes šie broliai iki šio lengvai pamišę dėl produktų kūrimo ir jų dizaino! BenBat asortimente rasite daug prekių, kurios palengvins keliones su vaikais ar net kūdikiais. Taip pat čia rasite ir daug lavinamųjų žaislų kūdikiams. Ryškios, gražios spalvos ir linksmas dizainas - tai žaislai ir prekės vaikams, kurios tikrai pritrauks vaikų dėmesį.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Tinka nuo gimimo.
Gamintojas: BenBat, JAV.

CA650
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Šviečiantys
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
2 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 2
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (2)