Lavinamasis žaislas SpiroKu statymo cilindrai

  • −30%
Lavinamasis žaislas SpiroKu statymo cilindrai - Lavinamieji žaislai vaikams nuo 1 metų
Fat Brain Toys
FA281
Įvertinimas:
(0)
19,90 €
13,93 € Sutaupote 30%
Su PVM

Lavinamasis žaislas SpiroKu statymo cilindrai.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 13 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 13 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,65 €.


Spiroku neabejotinai padovanos naują statymo patirtį. Neįprastų formų cilindrus kraukite taip, kaip norisi. Ryškios spalvos ir unikalūs kontūrai įkvėps ilgiems statymo ir kūrybiniams žaidimams. Pabandykite juos sudėti vieną į kitą pagal dydį ir tada trūktelėję už mažiausio pasiruoškite nustebti! Turite ilgą bokštą :)

Žaisdami vaikai lavins smulkiąją motoriką, kūrybingumą, vizualinį erdvės suvokimą. Spiroku susideda net iš 9 skirtingo dydžio cilindrų. Didžiausio cilindro skersmuo apie 10 cm. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko (be BPA).

Išskleisto bokšto ilgis: 55 cm.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA281
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja