Dimpl sensorinis žaislas

Dimpl sensorinis žaislas - Lavinamieji žaislai vaikams
Fat Brain Toys
FA192-1
11,90 €
Su PVM

Dimpl sensorinis žaislas.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 11 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 11 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,55 €.


Maži pirštukai negali atsispirti šiems gražių sodrių spalvų mygtukams!

Penki ryškūs, skirtingų dydžių ir spalvų silikoniniai burbulai, saugiai įmontuoti į tvirtą ABS plastiko rėmelį. Taip paprasta, bet kartu taip neįtikėtinai smagu ir įdomu, jog šio žaislo tiesiog neįmanoma padėti į šalį. Vaikai savo mažais pirščiukais gali spausti burbulus gilyn iki pat galo, kol jie iššoka kitoje pusėje ir pasigirsta smagus "spragt", taip pasinerdami į paprastą, tačiau daug džiaugsmo ir malonumo suteikiantį procesą.

Tai tobulas jutiminis nuotykis, kurį vaikai gali pasiimti su savimi kur tik beeitų. Įkvėpkite vaiką smagiam krizenimui ir jutiminiams tyrinėjimams su šiuo žavingu, žaismingu ir nuostabiai patvariu Dimpl sensoriniu žaislu.

2018 Parents’ Choice

Dydis: 15x15 cm.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 10 mėn.
GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA192-1
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
1 Atsiliepimas
★★★★★ Puikus 1
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (1)