Klijai-markeris smulkioms detalėms klijuoti Marvy Glue Marker

Klijai-markeris smulkioms detalėms klijuoti Marvy Glue Marker - Kanceliarinės prekės vaikams
Marvy Uchida
028617015002
Įvertinimas:
(0)
2,70 €
Su PVM

Klijai-markeris smulkioms detalėms klijuoti Marvy Glue Marker.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 2 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,10 €.


Aukštos kokybės klijai – markeris „Marvy Glue Marker” yra nepakeičiamas „scrapbooking`ui“, darbui su blizgiučiais ir kitiems smulkiems kūrybiniams darbams iš popieriaus. Su kalto tipo antgaliu paprastai ir lengvai užklijuosite net ir smulkiausias bei siauriausias savo kūrinio dalis. Paprasta ir lengva naudoti.

Tinka naudoti tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Savybės:
- netoksiškas;
- berūgštis;
- greitai ir lengvai džiūsta.

Naudojimas: atidarykite dangtelį, paspauskite markerio galiuką keletą sekundžių laikydami markerį vertikaliai. Palaukite kol markerio antgalis prisipildys klijų. Naudokite ant popieriaus ar kartono. Klijų kiekį reguliuoja rašiklio spaudimo stiprumas ir rašymo greitis.

Naudojimo būdai klijus derinant su blizgučiais: akimirksniu sukurkite spindesio efektą, derindami klijus su biriais blizgučiais. Klijais-markeriu užrašykite ant popieriaus tekstą ar sukurkite piešinį. Pabarstykite blizgučiais, leiskite išdžiūti. Klijus derindami su biriais blizgučiais, galite dekoruoti pasirinktas kūrinio reljefines vietas, kontūrus ar dekoratyvinių rankdarbių kraštus.

Marvy Uchida kuria išskirtines rašymo ir dailės, piešimo priemones. Šios kanceliarinės prekės mėgstamos dėl jų puikios japoniškos kokybės. Kompanija skiria ypatingą dėmesį spalvai ir nuolat ieško naujų būdų panaudoti spalvas įvairiausioms išraiškos formoms. „Uchida“ kūrybinė komanda tikisi, kad „Marvy“ rašikliai, kaligrafiniai rašikliai, markeriai įvairiems paviršiams, akriliniai markeriai bei flomasteriai įneš daugiau spalvų į kiekvieno juos į rankas paėmusio žmogaus gyvenimą ir suteiks galimybę vaizduotei lietis laisvai – dar spalvingesnei kūrybai! Šios kanceliarinės prekės tikrai tiks tiek vaikams, tiek ir profesionalams.
GAMINTOJAS: Uchida of America, Corp., Japonija.

028617015002
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tipas
Klijai

Specifinė nuoroda

Nauja