BS Toys žaidimas Vabaliukai

BS Toys žaidimas Vabaliukai - Lavinamieji mediniai žaislai vaikams nuo 4 metų
BS toys
GA392
Įvertinimas:
(0)
19,95 €
Su PVM

BS Toys žaidimas Vabaliukai.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 19 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 19 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,95 €.


BS Toys žaidimas Vabaliukai. Įvairiausi vabalėliai pasislėpė po medinėmis kortelėmis, ar tau pavyks juos surasti? Šis linksmas ir spalvingas žaidimas gali būti žaidžiamas net keturiais skirtingais būdais, todėl jis sudomins kiekvieną vaiką. Žaidimas skatins fizinį aktyvumą, atmintį, atkaklumą, spalvų pažinimą, gyvosios gamtos tyrinėjimą. Šis žaidimas gali būti žaidžiamas tiek lauke, tiek viduje. Taigi puikiai tinka ir vaikų darželiams ar mokykloms. 

Šį linksmą žaidimą galima žaisti net 4 būdais! Yra du skirtingi žaidimo kauliukai. Vienas kauliukas nurodo vabzdžio spalvą, o kitas - patį vabzdį.

1 būdas. Išdėliokite visas korteles ant žemės vabaliukų paveikslėliai žemyn. Ridenkite du kauliukus, iš kurių vienas parodys vabaliuko rūšį, o kitas - spalva. Žaidėjų tikslas kuo greičiau surasti tokios spalvos ir formos vabaliuką. Jeigu žaidėjas atverčia neteisingą kortelę, būtinai turi ją užversti, kad kiti žaidėjai nematytų. Ieškodami žaidėjai taip pat turi stengtis atverstus vabaliukus, kad kito kauliukų išmetimo metu, galėtų rasti greičiau tinkamą vabaliuką.
2 būdas. Paslėpkite korteles skirtinguose vietose kambaryje. Meskite kauliukus ir bėkite ieškoti reikiamų vabalėlių. Stenkitės įsidėmėti ant užverstų kortelių pavaizduotus vabalus ir jų spalvas, kad su kitu kauliukų metimu, galėtumėte kuo greičiau surasti besislepiantį vabalą.
3 būdas. Pasižymėkite starto ir finišo liniją. Prie finišo linijos išdėliokite užverstas korteles. Ridenkite du kauliukus ir bėkite nuo starto linijos iki finišo. Atverskite kortelę. Jeigu neradote teisingo vabalo, užverskite kortelę ir bėkite atgal prie starto linijos. Stenkitės įsidėmėti ant užverstų kortelių pavaizduotus vabalus ir jų spalvas, kad su kitu kauliuko metimu, galėtumėte kuo greičiau surasti besislepiantį vabalą.
4 būdas. Sudėkite korteles viena ant kitos paveikslėliais žemyn. Ridenkite spalvų kauliuką ir atverskite ant viršaus gulinčia kortelę. Jeigu vabalėlio spalva ir kauliuko spalva sutampa, vykdykite kokią nors sutartą užduotį, pavyzdžiui, violetinė spalva - šokinėti ant vienos kojos, žalia - apsisukti, geltona - ridentis ant grindų. Taip pat galite sugalvoti savo žaidimo būdų ir linksmai leisti laiką su draugais.

BS toys - tai Nyderlandų gamintojas, kuris siūlo žaidimus visai šeimai: stalo žaidimai, vandens žaislai, paplūdimio ir kiemo žaidimai bei klasikiniai lavinamieji žaidimai. Aukštos kokybės ir edukacinės vertės žaislai bei žaidimai vaikams ir visai šeimai. BS toys - tai mediniai itin aukštos kokybės žaislai ir stalo žaidimai vaikams. BS toys asortimente taip pat rasite daug lauko žaidimų, kuriuos galėsite žaisti paplūdimyje ar kieme.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavoju užspringti.
GAMINTOJAS: BuitenSpeel B.V., Nieuwe Gracht 45-47, 2011 ND Haarlem, Olandija.

GA392
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
9 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja