Stalo žaidimas Zing-a-Zam

Stalo žaidimas Zing-a-Zam - Stalo žaidimai vaikams nuo 6 metų
Brain Games
4751010191139
Įvertinimas:
(0)
11,90 €
Su PVM

Stalo žaidimas Zing-a-Zam.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 11 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 11 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,55 €.


Stalo žaidimas Zing-a-Zam. Magiškas ir unikalus rinkimo žaidimas vaikams nuo 6 metų, kuriame žaidėjai, kitaip nei kituose žaidimuose, negali matyti savo kortų! 

Laikas didžiausioms magijos varžyboms pasaulyje! Šį kartą dalyvaujate ir jūs! Kviesite katę kompanionę, o gal panaudosite tvyrančios tamsos burtą? Kad ir kuria korta žaisite, tai bus staigmena visiems! 

Šiame kortų stalo žaidime aktyvuojate kiekvienos kortos magišką poveikį ir bandote surinkti kiek įmanoma daugiau taškų, tačiau yra viena sąlyga – „Zing-a-Zam“ žaidime negalite matyti savo kortų. Tačiau matote, ką turi jūsų priešininkai! Kai kurie burtai gali padėti jums gauti papildomą kortą ar vieną kortą rankoje atsukti priekiu į save. Tačiau kiti burtai gali sutrikdyti priešininkų planus ir priversti juos praleisti ėjimą ar net pavogti jų taškus!

Amžius: nuo 6 metų.
Žaidėjų skaičius: 2-5.
Žaidimo trukmė: 20 minučių.

Taisyklių kalba: LT.

Brain Games - stalo žaidimai vaikams, suaugusiems ir visai šeimai. Tai visame pasaulyje pripažinti, apdovanoti įdomūs, šiuolaikiški ir įtraukiantys stalo žaidimai: šeimai, vaikams ir suaugusiems. Brain Games turi platų stalo žaidimų pasirinkimą: kortų žaidimai, strateginiai, lavinamieji bei edukaciniai, komandiniai žaidimai ir dar daug kitų. Šie stalo žaidimai spalvingi, gražiose pakuotėse, todėl tiks ir kaip dovanos vaikams įvairiomis progomis. Jei ieškote įdomių ir įtraukiančių žaidimų - Brain Games stalo žaidimai tikrai Jums patiks!

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Brain Games.

4751010191139
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja