Bigjigs stalo žaidimas Džiunglės

Bigjigs stalo žaidimas Džiunglės - Stalo žaidimai vaikams nuo 3 metų
Bigjigs
34006
Įvertinimas:
(0)
24,95 €
Su PVM

Bigjigs stalo žaidimas Džiunglės.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 24 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 24 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,20 €.


Bigjigs stalo žaidimas Džiunglės. Smagus Jenga tipo žaidimas su matematiniu cinkeliu. Matematiką mėgstantys vaikai mėgausis „bananais“!

Šiame vaikams skirtame matematikos žaidime vaikai turi pastatyti sieną iš medinių kaladėlių (skaičiais į viršų), uždėti beždžionę ir bananą ant sienos viršaus ir tuomet kiekvienas žaidėjas paeiliui stumia plytą į kito žaidėjo sienos pusę. Svarbu – įsitikinkite, kad siena nevirsta! Nuvirtus sienai, žaidimas stabdomas. Laimi žaidėjas, kurio išstumtų "plytų" suma yra didžiausia.

Šis stalo žaidimas vaikams - tai lavinamasis žaidimas, kuris lavins ne tik mažųjų rankų-akių koordinaciją, dėmesio koncentravimo, taisyklių laikymosi, bet ir strateginio mąstymo bei skaičių ir pirmųjų aritmetinių veiksmų.

KAIP ŽAISTI:
1. Pastatykite sieną taip, kad skaičiai žiūrėtų žemyn;
2. beždžionę ir bananą padėkite ant sienos;
3. kiekvienas žaidėjas savo ėjimo metu pagaliuku stumia kaladėles į kito žaidėjo pusę, svarbu, kad stumiant nenukristų visa siena;
4. žaidimo pabaigoje, t.y. nukritus bananui, žaidėjai suskaičiuoja taškus ant kaladėlių, kurios yra jų sienos pusėje - daugiausiai taškų turintis laimi;
5. žaidėjas, į kurio sienos pusę nukrito beždžionė, gauna papildomus 10 taškų;
6. žaidimo tikslas, kad į žaidėjo pusę nukristų kuo mažiau kaladėlių.

Pagaminta iš aukštos kokybės, atsakingai gautų medžiagų.

Žaidimas skirtas žaisti dviems žaidėjams.

Dydis: 30x22x7,5 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

34006
19 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja