Stalo žaidimas vaikams Who did it?

  • Išparduota
Stalo žaidimas vaikams  Who did it - stalo žaidimai vaikams nuo 6 metų
Išparduota
Brain Games
4751010190842
Įvertinimas:
(0)
10,90 €
Su PVM

Stalo žaidimas vaikams  Who did it?

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 10 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 10 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,50 €.


Kortų žaidime „Who Did It?“ žaidėjai lenktyniauja vienas su kitu bandydami atsikratyti kortų ir išvengti kaltinimų, kad jų naminis gyvūnėlis prikakojo ant grindų. Kiekvieną kartą žaidimas smagus ir greitas – raskite kortą, pirmas ją išmeskite ir apkaltinkite ką nors kitą! Tai puikus būdas vaikams ir jų šeimos nariams kartu praleisti laiką ir visiems drauge pakvailioti.

Kas pridirbo? Taip klausiama žaidimo pavadinime „Who Did It?“ Tai pagrindinis žaidimo klausimas – žaidėjai mėgins išsiaiškinti, kuris gyvūnėlis prikakojo ant grindų. Niekas nenori prisiimti atsakomybės už savo augintinį, todėl turėsite greitai mesti gyvūnėlių kortas ant stalo ir apkaltinti ką nors kitą. Jums tereikia įsitikinti, kad dar liko gyvūnų, kuriuos galite apkaltinti. Kvailystės ir išsigalvojimai padarys šitą žaidimą dar linksmesnį!

Žaidėjai žaidžia vienu metu – visi bando išmesti vieną iš turimų gyvūnėlių kortų kaip įmanoma greičiau. Tai taip paprasta! Išmetus kortą turite sugalvoti, kaip apkaltinti kitą augintinį. Pavyzdžiui: „Mano vėžlys neprikakojo ant grindų. Manau, kad prikakojo kito žaidėjo žiurkėnas.“ Tačiau būkite atsargūs – jei apkaltinsite gyvūnėlį, kurio kiti žaidėjai nebeturi, turėsite iškuopti paliktą betvarkę ir paimti kakučio kortą. Kai žaidėjas surenka tris kakučio kortas, žaidimas baigiasi ir žaidėjas, surinkęs mažiausiai kakučių kortų, laimi!

Žaidėjų skaičius: 3-6.



Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Brain Games.

4751010190842
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja