Lavinamasis atminties žaidimas Peek a Doodle Doo

Lavinamasis atminties žaidimas Peek a Doodle Doo - Lavinamieji žaidimai vaikams
Fat Brain Toys
FA093-1
21,90 €
Su PVM

Lavinamasis atminties žaidimas Peek a Doodle Doo

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 21 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 21 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,05 €.


Lavinamasis atminties žaidimas Peek a Doodle Doo. Žavingas ir smagus atminties lavinimo žaidimas su vištytėmis ir kiaušiniais! Pasitikrinkite kokią puikią atmintį turite! Šis žaidimas padeda lavinti atmintį ir koncentraciją. Pagamintas iš plastiko ir kieto kartono. Žaidimo taisyklės nesunkiai suprantamos ir greitai įtraukiančios į žaidimą.

Tikslas surinkti visus dvyliką kiaušinių ir grąžinti juos į dėžutę. Paeiliui žaidėjai ieško kiaušinio atkeldami po vieną vištytę. Tuo pačiu reikia sekti, po kuriomis vištytėmis jau nebėra kiaušinukų. Atkėlus vištytę ir neradus kiaušinio žaidėjas perkelia savo spalvotą kiaušinuką ant įskilusio kiaušinio savo kortelėje. Laimi žaidėjas, kuris surenka visus baltus kiaušinius ir jo spalvotasis kiaušinis yra ant neįskilusio arba mažiausiai įskilusio kiaušinio.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavoju užspringti.
GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA093-1
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Tema
Ūkis

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
1 Atsiliepimas
★★★★★ Puikus 1
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (1)