Milaniwood žaidimas Crazy Palace

Milaniwood žaidimas Crazy Palace - Edukaciniai mediniai žaidimai
Milaniwood
MCZPX-001
Įvertinimas:
(0)
23,90 €
Su PVM

Milaniwood žaidimas Crazy Palace

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 23 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 23 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,15 €.


Milaniwood žaidimas Crazy Palace. Kam pavyks aukščiausiai iškelti savo žmogeliuką? Crazy Palace - tai medinis žaidimas visai šeimai. Du žaidėjai stato rūmus – laimėtojas bus drąsiausias žaidėjas, kurio ranka bus tvirčiausia ir nesudrebės! Tai tarsi Janga žaidimas, tik žymiai įdomesnis ir šiek tiek pašėlęs.
Saugus, ekologiškas žaidimas, pagamintas iš netoksiškų medžiagų bei saugant gamtą.

Rinkinyje yra: 21 medinė kaladėlė,  2 mediniai žmogeliukai ir žaidimo kauliukas. 
Žaidėjai: 2.

TAISYKLĖS:
PASIRUOŠIMAS: kiekvienam žaidėjas pasiima po 10 medinių kaladėlių. Ant stalo paliekama tik viena kaladėlė su raudonais šonais. Palikta kaladėlė paliekama užrašu "Large" į viršų, tai bus statymo pagrindas.
ŽAIDIMAS: pradeda jauniausias žaidėjas ir meta žaidimo kauliuką. Ant kauliuko kraštinių yra raidės: S - mažas (angl. small), M - vidutinis (angl. medium), L - didelis (angl. large).  Jei iškrenta "S" raidė žaidėjas viena ranka turi uždėti vieną iš savo kaladėlių mažiausia kraštine ant viduryje padėto pagrindo bei ant viršaus pastatyti savo žmogeliuką. Atitinkamai, jei iškrenta "M" - statoma vidutinio dydžio kraštine, jei "L" - didžiausio ploto kraštine (kraštinių pavydžius galite matyti ir ant stalo viduryje padėtos raudonos kaladėlės). Ėjimas baigiamas tuomet, kai uždedate ant paskutinės padėtos kaladėlės savo žmogeliuką. Tuomet kitas žaidėjas taip pat meta kauliuką ir stato savo kaladėlę pagal tas pačias taisykles.
Statyti kaladėles galite bet kurioje vietoje, netgi ant tos kaladėlės, kur jau stovi priešininko žmogeliukas, taip blokuojant priešininką, tačiau jokiu būdu negalite judinti paties priešininko žmogeliuko.
Kai visos abiejų žaidėjų kaladėlės yra panaudotos, žaidimas baigiamas ir laimi žaidėjas, kurio žmogeliukas yra aukščiausiai.
Jei žaidėjo ėjimo metu sugriūna bokštas ar nukrenta bent viena jo dalis ar žmogeliukas - tas žaidėjas pralaimi. Taip pat žaidėjas pralaimi, jei neranda vietos savo kaladėlei ar žmogeliui padėti.
Jei bokštas sugriūna ar nukrenta bent viena detalė tarp vieno ir kito žaidėjo ėjimo eilės, tuomet pralaimi paskutinis padėjęs detalę.



Žaidimo taisyklės:

Milaniwood - tai originalūs, Italijoje pagaminti edukaciniai žaidimai vaikams ir suaugusiems. Milaniwood visi stalo žaidimai pagaminti iš FSC™ sertifikuotos medienos. Be to, visi edukaciniai žaidimai sugalvoti, kad būtų įdomūs, inovatyvūs, lavinantys, įtraukiantys ir kartu atrodantys žaismingai. Tai žaidimai, kurie patiks tiek vaikams, vaikų darželiams, tiek ir tiks kaip originalios dovanos vaikams ar net suaugusiems, nes šie žaidimai tiesiog neturi amžiaus ribų! Juk smagiai leisti laiką patinka visiems! Be to, visi stalo žaidimai yra tokio puikaus dizaino, jog galėsite detales naudoti kaip interjero detales ar panaudosite kitoms veikloms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 5 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS:
T.A.M.I.L. Snc di Milani Marco, Daniele e C., Italija.

MCZPX-001
11 Prekės

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai

Specifinė nuoroda

Nauja