Milaniwood ledų žaidimas Splash

Milaniwood ledų žaidimas Splash - Edukaciniai mediniai žaidimai
Milaniwood
MSPS0-001
Įvertinimas:
(0)
17,90 €
Su PVM

Milaniwood ledų žaidimas Splash

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 17 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 17 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,85 €.


Milaniwood žaidimas Splash. Ar pasiryžęs priimti šį ledų iššūkį. Ne, jų nereikės valgyti, bet reikės išlaikyti balansą, nenumetus nei vieno ledų kaušelio. Tai kuris gi sugebės sudėti daugiausiai ledų rutuliukų?
Tai paprastas, tačiau labai linksmas ir įtraukiantis žaidimas, kurį galima žaisti vienam arba su draugais. Žaidėjas, kuris ant kūgio sukrauna daugiausiai ledų kamuoliukų, laimi.
Saugus, ekologiškas žaidimas, pagamintas iš netoksiškų medžiagų bei saugant gamtą.

Rinkinyje yra: 1 medinis kūgis, 1 medinio kūgio laikymo pagrindas, 7 mediniai 3 spalvų rutuliukai.

Žaidimas turi 3 skirtingo sudėtingumo būdus.
Žaidėjai: 1 ir daugiau.

TAISYKLĖS:
1 BŪDAS (4 m. +, 1 ir daugiau žaidėjų) - ledų gamintojas: pastatykite ledų kūgį (vafliuką) ant žaidimo stalo (prieš tai įstatę į laikiklį). Dabar Jūsų tikslas kuo daugiau ledų rutuliukų sudėti ant vafliuko, kad nei vienas rutuliukas nenukristų. Jei žaidžiate su draugais, dėkite paeiliui, vienam nukritus, iš naujo pradeda dėti kitas. Laimi daugiausiai sudėjęs ledų rutuliukų.

2 BŪDAS (5 m. +, 1 ir daugiau žaidėjų) - balansavimo žaidimas: paimkite ledų vafliuką viena ranka ir kita ranka dėkite vieną po kito ledų rutuliuką. Galite žaisti vienas arba su draugais. Žaidžiant su draugais, žaidžiama vienas po kito, daugiausiai sudėjęs ledų burbuliukų - laimi.

3 BŪDAS (7 m. +, 2 ir daugiau žaidėjų) - ledų vakarėlis: pastatykite ledų kūgį (vafliuką) ant žaidimo stalo (prieš tai įstatę į laikiklį), pradeda jauniausias žaidėjas. Žaidėjas paima ledų vafliuką viena ranka ir kita ranka uždeda pasirinktą ledų rutuliuką, tuomet pastato atgal ledus į laikiklį. Tuomet kitas žaidėjas ima vieną vafliuką su vienu ledų burbuliuku ir deda ant viršaus savo pasirinktą ledų burbuliuką. Žaidėjo ėjimas prasideda, kai jis paima vafliuką ir baigiasi, kai pastato jį atgal. Žaidėjas gali liesti tik uždedamą burbuliuką, tačiau jį laikyti gali tol, kol mano atradęs balansą. Jei burbuliukai nukrenta prieš vafliuko grąžinimą ant stalo – žaidėjas eliminuojamas, kitas žaidėjas laimi. Jei žaidžia daugiau nei du žaidėjai, pradedamas naujas žaidimas, tik be iškritusio žaidėjo.



Milaniwood - tai originalūs, Italijoje pagaminti edukaciniai žaidimai vaikams ir suaugusiems. Milaniwood visi stalo žaidimai pagaminti iš FSC™ sertifikuotos medienos. Be to, visi edukaciniai žaidimai sugalvoti, kad būtų įdomūs, inovatyvūs, lavinantys, įtraukiantys ir kartu atrodantys žaismingai. Tai žaidimai, kurie patiks tiek vaikams, vaikų darželiams, tiek ir tiks kaip originalios dovanos vaikams ar net suaugusiems, nes šie žaidimai tiesiog neturi amžiaus ribų! Juk smagiai leisti laiką patinka visiems! Be to, visi stalo žaidimai yra tokio puikaus dizaino, jog galėsite detales naudoti kaip interjero detales ar panaudosite kitoms veikloms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 4 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS:
T.A.M.I.L. Snc di Milani Marco, Daniele e C., Italija.

MSPS0-001
11 Prekės

Charakteristikos

Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Stalo žaidimai

Specifinė nuoroda

Nauja