Milaniwood žaidimas Swing Spinning Top

Milaniwood žaidimas Swing Spinning Top - Edukaciniai mediniai žaidimai
Milaniwood
MCMW-002
Įvertinimas:
(0)
15,90 €
Su PVM

Milaniwood žaidimas Swing Spinning Top

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 15 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 15 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,75 €.


Milaniwood stalo žaidimas Swing Spinning Top. Tai smagus žaidimas su vaikų pamėgtais suktukais. Šis stalo žaidimas tikrai suteiks daug juoko ir gerų emocijų. Be to, patiks ir mėgstantiems lavinamuosius žaidimus.
Žaidimas lavina rankų ir pirštukų miklumą, smulkiąją motoriką, dėmesio koncentravimą, koordinaciją, socialinius įgūdžius, reakciją.
Saugus, ekologiškas žaidimas, pagamintas iš netoksiškų medžiagų bei saugant gamtą.
Rinkinyje rasite: 2 suktukus, 24 (raudonus ir žalius) medinius cilindrus, 18 iššūkių kortelių.

3 žaidimo būdai.
Žaidėjai: 1-4.

TAISYKLĖS:
1 BŪDAS (4 m. +, 1-2 žaidėjai): kiekvienas žaidėjas išsitraukia sukimo būdo kortą (kortelės su suktukais ant nugarėlės). Ir sukite suktuką taip kaip parodyta kortelėje: užmerktomis akimis, stovint ant vienos kojos, kaire ranka (dešine, jei kairiarankis), naudojant tik nykštį ir vidurinį pirštą, naudojant tik nykštį ir bevardį pirštą, naudojant skirtingų rankų nykštį ir smilių arba sukant suktuką aukštyn kojomis. Laimi žaidėjas, kurio suktukas sukasi ilgiau. Vieno ėjimo metu suktuką išsukti galima tik vieną kartą.

2 BŪDAS (5 m. +, 1, 2, 4 žaidėjai): vienas žaidėjas ištraukia užduoties kortelę (su mediniais cilindrais ant nugarėlės). Tikslas yra išsukti kuo geriau suktuką, kuo ilgiau jis suksis, tuo daugiau laiko turėsite užduočiai įvykdyti. Kiekvienas žaidėjas išsuka savo suktuką ir pradėjus suktis pradeda užduoties vykdymą. Nustojama iškart, kai tik suktukas nustoja suktis. Laimi žaidėjas, kuris įvykdo užduotį (jei abu įvykdo, laimi greitesnis) arba daugiausiai jos įvykdo.
Na, o užduotys gali būti įvairios: sustatyti cilindrus vieną ant kito (bokštą); sustatyti cilindrus vienas šalia kito į trikampį ir uždėti ketvirtą ant viršaus horizontaliai - sustatyti tokius 3 statinius nenumetant nei vieno cilindro; ištiesti ranką ir ant jos po vieną dėti cilindriukus - tikslas kuo daugiau cilindriukų sutalpinti; prieš išsukant suktuką suguldyti į eilę cilindriukus vienas šalia kito, išsukus suktuką, stengtis kuo daugiau cilindriukų pastatyti vienu smiliaus pirštu (guldyti po vieną); prieš išsukant suktuką pastatykite piramidę, kurios pagrindas sudarytas iš 4 cilindrų ir 4 eilių, paimkite vieną cilindrą ir stovėdami 1 metro atstumu meskite į piramidę, tikslas - numušti visus cilindriukus; prieš išsukant suktuką sustatykite 11 cilindrų ant stalo į eilę, bet palikite bent vieno cilindro atstumą, išsukus suktuką smiliumi sukite kitą cilindrą ir apvažiuokite visus cilindrus (kaip slalomas), jei pajudinsite stovintį cilindrą, turite pradėti nuo pradžių; padėkite žaidimo dėžutę viduryje stalo, atsistokite 1 metro atstumu ir meskite cilindriukus į dėžę; dėžę pastatykite ant stalo per vidurį, laikant tik smiliumi ir viduriniu pirštu dėkite po vieną cilindriukus į dėžę; arba panašiu principu dėkite cilindriukus naudodami vietoje pirštų kitus du cilindriukus.
Žaidžiant 1 žaidėjui laimima tik pilnai įvykdžius užduotį iki suktukas nustoja suktis, 2 žaidėjams - laimi pirmas įvykdęs užduotį arba daugiau įvykdęs. Žaidžiant 4 žaidėjams - žaidėjant žaidžia poromis, vienas žaidėjas suka suktuką ir stebi varžovą, kitas vykdo užduotį, laimi komanda pirmoji įvykdžiusi užduotį arba įvykdžiusi daugiausiai.

3 BŪDAS (7 m. +, 1, 2, 4 žaidėjai): paimkite abiejų tipų užduočių korteles ir traukite po kortelę iš kiekvienos kaladės. Žaidimo taisyklės kaip žaidžiant 2 būdu, tačiau suktuką turite išsukti 1 žaidimo būdu. Jei žaidžia skirtingo amžiaus žaidėjai, pvz. vaikas ir suaugęs, tuomet vaikas vykdo tik cilindrų užduotį ir suktuką suka įprastai.



Milaniwood - tai originalūs, Italijoje pagaminti edukaciniai žaidimai vaikams ir suaugusiems. Milaniwood visi stalo žaidimai pagaminti iš FSC™ sertifikuotos medienos. Be to, visi edukaciniai žaidimai sugalvoti, kad būtų įdomūs, inovatyvūs, lavinantys, įtraukiantys ir kartu atrodantys žaismingai. Tai žaidimai, kurie patiks tiek vaikams, vaikų darželiams, tiek ir tiks kaip originalios dovanos vaikams ar net suaugusiems, nes šie žaidimai tiesiog neturi amžiaus ribų! Juk smagiai leisti laiką patinka visiems! Be to, visi stalo žaidimai yra tokio puikaus dizaino, jog galėsite detales naudoti kaip interjero detales ar panaudosite kitoms veikloms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 4 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: T.A.M.I.L. Snc di Milani Marco, Daniele e C., Italija.

MCMW-002
8 Prekės

Charakteristikos

Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Stalo žaidimai

Specifinė nuoroda

Nauja