Dodo memo žaidimas Gyvūnai

Dodo stalo žaidimas - Stalo žaidimai
Dodo
300145
3,19 €
Su PVM

Dodo memo žaidimas Gyvūnai

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 3 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 3 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,15 €.


Dodo memo žaidimas Gyvūnai.

Šį žaidimą galite žaisti tiek vienas vaikams, tiek ir su tėveliais ar broliais, seserimis.

Memo žaidimas, tai atminties lavinimo stalo žaidimas. Prieš žaidimą visos kortelės užverčiamos ir išdėliojamos ant stalo. Tuomet kiekvienas žaidėjas paeiliui verčia po dvi korteles - tikslas atversti dvi vienodas korteles. Atverčiant korteles visi žaidėjai stengiasi įsiminti, kur kokia kortelė yra, kad vėliau galėtų surasti vienodas poras. Daugiausiai porų suradęs ir atvertęs žaidėjas laimi.

KITI ŽAIDIMO VARIANTAI:

1. Su mažesniu mažyliu naudojant šias korteles galite lavinti pastabumą, t.y. atversti visas korteles ir išdėlioti jas ant stalo. Tuomet paprašyti mažylio, kad surastų po dvi vienodas korteles arba įvardinti konkrečias, pvz.: "Surask du kačiukus". Kai vaikas įgus galite net lenktyniauti, kas greičiausiai ir daugiau surinks porų!

2. Palikite tik po vieną gyvūnėlio kortelę ir atverskite visas korteles. Tuomet mažyliui duokite užuominas, pavyzdžiui: "Kas sako "mū"?". Vaikas turi surasti karvytės kortelę ir įvardinti gyvūną. Taip lavinsite mažylio kalbinius įgūdžius ir turtinsite žodyną.

3. Išdėliokite skirtingas korteles viena šalia kitos, pradžioje galite pradėti nuo 2 ar 3. Vaikas įsimena jas visas, tuomet nusisuka ir jus paimate vieną iš kortelių. Atsisukęs vaikas turi pasakyti, kokio gyvūno kortelės trūksta. Vėliau galite apsikeisti ir nusisukti patys, o vaikas paima vieną iš kortelių.

4. Su priešmokyklinio amžiaus vaikais galite žaisti sudėtingesnį žaidimą. Pasidalinkite kiekvienas korteles (abiems žaidėjams turi atitekti tie patys gyvūnai, rinkinyje yra po 2 kiekvieno gyvūno korteles). Kiekvienas iš žaidėjų išsidėlioja atverstas korteles, galite pasidėti knygą ar širmą per vidurį, kad kitas nematytų Jūsų kortelių. Tuomet kiekvienas žaidėjas pasirenka vieną iš gyvūnų ir gali atidėti tą kortelę, kad vėliau parodytų, jog tikrai buvo pasirinkęs ją. Tuomet vienas po kito žaidėjai klausia klausimų, pvz.: "Ar tai naminis gyvūnas?", "Ar jis valgo mėsą?" ir pan. Gavę atsakymą užverčia netinkamas korteles, pvz. jei atsakymas, jog gyvūnas naminis, tuomet užverčiamos visos laukinių gyvūnų kortelės. Ir tokiu atmetimo būdu spėjama, kokį gyvūną pasirinko kitas žaidėjas. Pirmasis atspėjęs - laimi.

5. Taip pat korteles galite naudoti kaip Alias korteles, traukiate vieną kortelę ir stengiatės apibūdinti nepanaudodami žodžio šaknies.

Kortelių dydis: 5x5 cm.
Rinkinyje 12 porų kortelių: šuo, katė, pelėda, lapė, meška, karvė, višta, arklys, pingvinas, bitė, kiškis, varlė.



DODO - tai Ukrainoje gaminamos lavinamosios dėlionės vaikams bei stalo žaidimai. Visos šio gamintojo dėlionės yra orientuotos į vaikų lavinimą, edukaciją bei yra unikalių, iliustratorių kurtų piešinių. Tai priemonės smagiam ir naudingam laikui drauge su vaiku bei puikūs lavinamieji žaislai ar simbolinės dovanos vaikams.

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Dodo, Ukraina.

300145
11 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
24
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
2 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 2
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (2)