Loginis stalo žaidimas Gridblock

  • Išparduota
Loginis stalo žaidimas Gridblock - Lavinamieji žaislai vaikams
Išparduota
Fat Brain Toys
FA249-1
Įvertinimas:
(0)
24,90 €
Su PVM

Loginis stalo žaidimas Gridblock

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 24 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 24 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,20 €.


Loginis stalo žaidimas Gridblock.

Gridblock - tai detalių dėliojimo ant žaidimo lentos siekiant užblokuoti oponentus žaidimas. Skatina strateginius gebėjimus, planavimą, kritinį mąstymą, logiką. Ar sugebėsi užblokuoti, tačiau nebūti užblokuotas? 

Žaidėjai paeiliui deda savo žaidimo detales ant žaidimo lentos. Taisyklės paprastos - tos pačios SPALVOS detalės privalo susiliesti, o vienodų FORMŲ detalės susiliesti negali.
Tuo pat metu turite stengtis išlaikyti kiek įmanoma daugiau atvirų vietų aplink savo žaidimo detales. Tas, kuris padeda daugiausia savo žaidimo detalių ant lentos arba tas, kuris turi daugiausia atvirų kuolelių/atviros vietos, supančių jų žaidimo detales, laimi žaidimą. Tad būkite sumanūs ir kūrybingi su smagiu Gridblock žaidimu.

Rinkinyje yra:
- 16 žaidimo detalių (po 4 žalias, mėlynas, rausvas ir oranžines);
- žaidimo lenta.

Žaidimas skirtas 2-4 žaidėjams.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavoju užspringti.

GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA249-1
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Stalo žaidimai
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja