Bigjigs tipi palapinė vaikams

Bigjigs tipi palapinė vaikams - Žaislai vaikams
Bigjigs
32016
Įvertinimas:
(0)
105,99 €
Su PVM

Su šia tipi tipo palapine laukia tiek daug magiškų nuotykių! Žaiskite namus, princeses ar riterius, slėpkitės ar tiesiog jaukiai ilsėkitės namuose ar kieme.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 105 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 105 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 5,25 €.


Su šia tipi tipo palapine laukia tiek daug magiškų nuotykių! Žaiskite namus, princeses ar riterius, slėpkitės ar tiesiog jaukiai ilsėkitės namuose ar kieme.

Dėl švelnių, neutralių spalvų vaikiška palapinė tiks tiek berniukams, tiek mergaitėms, o dydis leis pasisvečiuoti net tėveliams ar seneliams. Dėl gražaus, jaukaus dizaino palapinė taps vaikų kambario interjero detale.

Palapinės mediniai strypai pagaminti iš FSC® sertifikuotos medienos, tai reiškia, kad medžiagos gautos pačiu tvariausiu būdu.

Savybės:
- palapinės aukštis 172,7 cm;
- gražios neutralios spalvos - tiks ir berniukams, ir mergaitėms;
- palapinė susideda strypus įkišant į pasiūtas kišenes, todėl nereikia jokių plastikinių sutvirtinimų;
- pagaminta FSC® sertifikuotos medienos.

Dydis: 120x172,7x120 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 18 mėn.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

32016
3 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų

Specifinė nuoroda

Nauja