Iwako figūrėlės-trintukai Cat & Mouse

  • Išparduota
Iwako figūrėlės-trintukai - žaislai vaikams nuo 3 metų
Išparduota
Iwako
ER-BRI072
Įvertinimas:
(0)
7,90 €
Su PVM

Iwako figūrėlės-trintukai Cat & Mouse

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 7 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 7 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,35 €.


Mieli, pastelinių spalvų maži kačiukai ir peliukai - net 7 gyvūnų figūrėlės. Tai puiki penalo ar stalo puošmena. Be to, fogūrėlės išsiardo ir galima dėlioti kaip 3D dėliones.

Gyvūnų figūrėlės vaikams yra trintukai, kurių veiksmingumas 87,7 proc.

Iwako fugūrėlės - tai žaislai vaikams nuo 3 metų. Figūrėlėmis žaisti galima net keliais būdais. Pirmiausiai tai trintukai. Tuomet tai nuostabios vaikams tobulo dydžio figūrėlės, kuriomis žaidžiant lavinami socialiniai, kalbiniai įgūdžiai, vaizduotė bei kūrybiškumas. Ir, žinoma, tai 3D dėlionės vaikams, kadangi figūrėlės išsiardo. Dėliojant lavinama smulkioji motorika, pirštukų miklumas, problemų sprendimo įgūdžiai.

Savybės:
- rinkinyje rasite: kačiukus, peliukus, sūrį;
- tai rinkinys 3in1: gyvūnų figūrėlės, trintukai ir dėlionės.

Žirafos dydis: 4x2,5x2,5 cm.

IWAKO - trintukų figūrėlės vaikams. Iš tiesų, tai daugiau nei trintukai - tai nuostabūs lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų. Pirmiausiai, tai gyvūnų ir kitų objektų vaikiškos figūrėlės vaidmenų žaidimams. Figūrėlių rinkinių įvairovė plati, taigi vaikai galės kurti savo mini pasaulį, o figūrėlių dydis tobulas mažoms rankytėms. Tačiau tai taip pat yra dėlionės vaikams - kiekviena figūrėlė išsiardo, detales galima ardyti, sudėti ar net miksuoti. Be to, šių trintukų veiksmingumas net 87,8 proc.! Šios figūrėlės vaikams - tai tobuli edukaciniai žaislai, suvenyrai ar smagios dovanos vaikams mokyklos ar darželio šventėms.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Iwako Co. Ltd, Japonija.

ER-BRI072
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja