KOSMOS magiškų triukų rinkinys

  • Išparduota
KOSMOS inžinerinis-mokslinis rinkinys "Robotai-ateiviai"
Išparduota
KOSMOS
KS680282
Įvertinimas:
(0)
36,90 €
Su PVM

KOSMOS magiškų triukų rinkinys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 36 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 36 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,80 €.


Įženkite į magijos ir burtų pasaulį! Su magiška skrybėle ir pliušiniu triušiuku bei daugiau nei 40 kitų magiškų atributų, vaikai gali išmokti ir atlikti 35 magiškus triukus. Instrukcijų gidas moko daugumos triukų vos trimis paprastais žingsniais, papildytais spalvingomis iliustracijomis. Pirmiausia, paprastai ir suprantamai paaiškinama, kurių magiškų reikmenų prireiks, tuomet - kaip yra pasiruošiama triukui, o galiausia atskleidžiama, kaip triuką atlikti. Su šiek tiek praktikos, tampa išties paprasta sukurti savo magijos pasirodymą, kupiną smagių ir sėkmingų triukų, kurie tikrai nustebins Jūsų publiką. Ištraukite triušį iš, rodos, tuščios skrybėlės, padarykite, jog kamuoliukas dingtų iš magiško puodelio, atsirastų iš naujo ir net pakeistų spalvą. Padidinkite ir sumažinkite kortas, parodykite, kaip moneta dingsta ir vėl atsiranda stebuklingoje monetų dėžutėje. Priverskite savo burtų lazdelę sklandyti, susilenkti ir padidėti. Atlikite dar daugybę nepakartojamų triukų ir sužavėkite savo publiką nepaprastu magijos pasauliu! Šis rinkinys skirtas vienam magui nuo 6 metų ir daugybei žiūrovų. Skatina miklumą ir pasitikėjimą savimi.

Rinkinyje: tvirta skrybėlė, pliušinis triušis, magiški žiedai, magiškas puodelis ir daugybė kitų magiškiems triukams atlikti skirtų reikmenų, instrukcijų vadovas.
DĖMESIO: skiltyje PRIEDAI rasite instrukciją lietuvių kalba.

Produktas paženklintas CE ženklu.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų . Mažos dalys. Pavojus užspringti. Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.
GAMINTOJAS: Franckh-Kosmos Verlags-GMBH&Co. KG, Vokietija.

KOSMOS
KS680282
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja