Bigjigs miesto kelias su geležinkeliu (110 el.)

Bigjigs miesto kelias su geležinkeliu - Mediniai traukinukai
Bigjigs Rail
BJT032
Įvertinimas:
(0)
149,99 €
Su PVM

Bigjigs miesto kelias su geležinkeliu (110 el.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 149 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 149 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 7,45 €.


Šis medinis geležinkelis su miesto keliu tikrai sužavės mažuosius. Tiek daug galimybių ir tiek daug veiksmo! Valandų valandas mažylis galės praleisti prie šio miesto ir kurti įvairias istorijas.
Traukiniai ir automobiliai susitinka geležinkelio pervažoje, keleiviai laukia stotyje, kažkas eina į parduotuvę, darbininkai taiso kelius, per ežerą plaukia garlaivis - tiek visko daug čia vyksta!

Šio rinkinio bėgius galėsite dėlioti pagal instrukciją arba susikurti savo unikalų miestą. Juk nėra jokių taisyklių! Be to, trasą visada galėsite papildyti detalėmis iš kitų Bigjigs traukinių rinkinių.

Medinės traukinių trasos - tai smagūs vaikiški mediniai žaislai, kurie lavina mažųjų vaizduotę, kūrybiškumą, socialinius įgūdžius. Šie lavinamieji žaislai vaikams taip pat lavina smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją. Edukaciniai žaislai nuo 3 metų patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms. Visi rinkiniai supakuoti dėžutėse - taigi gali būti pasirenkami kaip dovanos. Mediniai žaislai vaikams pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, ilgaamžiai, todėl puikiai tinka kaip žaislai darželiams ar vaikų kambariams.

Savybės:
- bėgiai ir traukinukai suderinami praktiškai su visų gamintojų bėgiais;
- traukinukai susijungia magnetukais;
- bėgiai sudedami dėlionės principu;
- traukinys smagiai nurieda bėgiais paleidus nuo viaduko;
- rinkinyje yra miesto kelias, kuriuo gali važiuoti mašinytės;
- pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, todėl šie žaislai vaikams ilgaamžiai;
- traukinukų trasos - puiki dovana tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Dydis: 25,4x114,3x91,4 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaislai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės, vaikiškos traukinių trasos ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJT032
4 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
STEAM
Tema
Traukiniai

Specifinė nuoroda

Nauja