Candylab medinis graffitti furgonas (8,5 cm)

Candylab medinis graffitti furgonas - Mediniai mašinų modeliukai
Candylab
CNDA806
Įvertinimas:
(0)
10,99 €
Su PVM

Candylab medinis graffitti furgonas (8,5 cm)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 10 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 10 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,50 €.


CCandylab medinis graffitti furgonas (8,5 cm). Furgono stogą puošia guminis purštukas.

Candylab mediniai mašinų modeliukai yra ne tik gražaus dizaino, bet ir labai tvirti. Automobiliai bus ne tik puikus ir ilgaamžis žaislas, bet ir stilinga kambario puošmena. Candylab – tai transporto priemonės, skirtos mažyliams nuo trejų metų, puikiai tinkančios kaip dovana vaikams, dievinantiems mašinas!

Medinio automobilio gamybai naudojamos itin kokybiškos medžiagos: buko masyvas, vandens pagrindo dažai ir bespalvė uretano danga, ABS ratlankiai, plastikinės padangos.

Candylab - klasiškos ir visiškai originalios medinės mašinos vaikams nuo 3 metų. Yai puiki dovana mažiesiems mašinų mylėtojams. Candylab gamintojo misija labai aiški - gaminti absoliučiai geriausias medines mašinytes rinkoje! Šių medinių mašinų kūrėjai yra svajotojai, dizaineriai, inžinieriai ir tėvai ir visos šios rolės leidžia sukurti nuostabias ir išskirtines bei itin aukštos kokybės medinius mašinų modeliukus vaikams. Candylab asortimente rasite stilingų ir originalių medinių mašinų modeliukų: kadilakai, sunkvežimiai ir t.t. Ir visos šios mašinytės turi nerealiai mielas detales. Tai puiki dovana mažiesiems mašinų mylėtojams. O be to ir pakuotės šių mašinų visiškai nerealios ir mielos!

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS:
Candylab, JAV.

CNDA806
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tema
Mašinos

Specifinė nuoroda

Nauja