Tineo vežimo krepšys

Tineo vežimo krepšys - Prekės vaikams
Tineo
405013
Įvertinimas:
(0)
17,49 €
Su PVM

Tineo vežimo krepšys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 17 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 17 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,85 €.


Tineo vežimo krepšys. Tai praktiškas ir patogus krepšys, kuris leis patogiai ir tvarkingai susidėti visus būtiniausius daiktus. Krepšys prie vežimo tvirtinamas dirželiais su lipukais, todėl tinka praktiškai visiems vežimams.

Krepšys turi vieną didelį skyrių su dviem šoninėmis kišenėmis, nugaroje yra didesnis tinklinis skyrius (27×30 cm), kurį nesant poreikiui galima susukti ir susegti, o priekyje dvi mažesnės kišenės.

Dydis: 32x9x14 cm.
Medžiaga: 100% poliesteris.
Priežiūra: skalbti rankomis.
 
Tineo Prancūzijos prekinės ženklas, kuris gamina įvairias prekes kūdikių ir vaikų priežiūrai. Tai prekės kūdikiams ir vaikams: automobilio stiklo apsaugėlės nuo saulės bei automobilio sėdinių apsauga, vaikiški čiužiniai, pagalvės kūdikiams ir kitos prekės vaikams ir kūdikiams. Šio gamintojo prekės vaikams kokybiškos ir sukurtos su 30-ties metų patirtimi. Tineo prekės kūdikiams sukurtos taip, kad būtų komfortiškos ir patogios tiek kūdikiams, tiek vaikams. Žinoma, šios prekės vaikams kuriamos iš aukščiausių medžiagų.
GAMINTOJAS: Tineo, Prancūzija.

405013
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja