Candide maitinimo pagalvė - rankovė

  • Išparduota
Candide maitinimo pagalvė - rankovė - Prekės kūdikiams
Išparduota
Candide
204306
Įvertinimas:
(0)
22,99 €
Su PVM

Candide maitinimo pagalvė - rankovė

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 22 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 22 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,10 €.


Ergonomiška žindymo pagalvės forma palengvina žindymą ar maitinimą iš buteliuko, leidžia patogiai laikyti kūdikio galvytę.
Remiantis INPES (Nacionalinio sveikatos prevencijos ir švietimo instituto) rekomendacijomis, maitinant kūdikį svarbu, kad užimama padėtis būtų patogi ir maitinančiai mamai, ir kūdikiui. Maitindami įsitikinkite, kad turite stabilią ir patogią atramą rankoms tinkamame aukštyje.
 
Prekės ženklo Candide specialistai sukūrė unikalią pagalvę – rankovę. Maitinimo pagalvės dydis priderinamas prie vaiko galvos, tuo pačiu yra labai patogus sprendimas, prilaikantis tėvų ranką, kurioje jis laiko kūdikį. Mažas pagalvės dydis leidžia patogiai imtis su savimi, pvz. kelionių metu. Ši pagalvė yra praktiška ir tinka bet kokiam kūno tipui – maitinant iš buteliuko, ją gali naudoti ir vyras. Dėl minkšto užpildo pagalvė prisitaiko prie kūdikio galvytės formos bei užtikrina komfortą ir patogumą.

Galima skalbti 30° temperatūroje.
Dydis: 21x17 cm.
 
Medžiaga:
- išorinis audinys: 100% medvilnė;
- užpildas: 100% polisteris.

Candide - tai inovatoriškos ir nuolat tobulinamos prekės kūdikiams. Candide prekės kūdikiams yra aukšto kokybės, saugios ir novatoriškos. Nors tai prekės kūdikiams, tačiau kuriamos taip, kad kuo labiau palengvintų vaikų auginimą tėvams. Candide prekės kūdikių priežiūrai kuriamos su specialistų pagalba nuolat ieškant novatoriškų ir geriausių sprendimų.
Gamintojas: Candide Baby Group, Prancūzija.

204306
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
1 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja