Pliušinis žaislas šuo Kosmonautas

Pliušinis žaislas šuo - Pliušiniai žaislai vaikams
Manhattan Toy
218330
Įvertinimas:
(0)
14,99 €
Su PVM

Manhattan Toy pliušinis žaislas šuo Kosmonautas.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 14 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 14 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,70 €.


Manhattan Toy pliušinis šuo Kosmonautas. Šis kosmoso šuo gavo leidimą nusileisti žemėje. Ir šis mielas šuniukas pasiruošęs naujiems nuotykiams bei kelionėms.
Dydis: 31.8 x 11 x 10.2 cm



Manhattan Toy - tai išskirtiniai žaislai vaikams. Šie žaislai vaikams ne tik turi lavinamąją vertę, tačiau Manhattan Toy gamintojo siekis yra sužadinti vaizduotę, emocijas ir nuvesti vaiką į smagų žaidimų ir mokymosi pasaulį. Manhattan Toy siūlo platų žaislų asortimentą: žaislai kūdikiams (barškučiai, kramtukai, lavinamieji žaislai kūdikiams, kontrastingos kortelės ir kiti kontrastingų paveikslėlių žaislai kūdikiams, sensoriniai žaislai, pirmosios knygutės vaikams ir t.t.), minkšti žaislai vaikams (išskirtiniai ir vaikams gerai pažįstamų gyvūnų) bei mediniai itin aukštos kokybės ir stilingi žaislai vaikams (muzikiniai žaislai, lavinamieji žaislai ir t.t.). Manhattan Toy - tai ne vieną apdovanojimą gavę žaislai vaikams.

Rekomenduojama vaikams nuo 0 m.
Tik paviršinis plovimas.
Produktas pažymėtas CE ženklu.
Gamintojas: Manhattan Toy Corporate, JAV.

218330
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Minkšti
Tema
Gyvūnai
Tema
Kosmosas

Specifinė nuoroda

Nauja