Naktinė lempa vaikams pelėda Lou

Naktinė lempa vaikams - Naktinės lempos vaikams
ZAZU
ZA-LOU-02
Įvertinimas:
(0)
36,99 €
Su PVM

Naktinė lempa vaikams pelėda Lou.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 36 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 36 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,80 €.


Susipažinkite su Lou - vaikiška naktinė lemputė, kuri reaguoja į balsą. Kai jūsų vaikas atsibunda, Lou įsijungia ir švelniai apšviečia kambarį. Balsas aktyvuoja garso jutiklį, kuris įjungia pelėdžiuką. Jei norite, galite palikti pelėdą budėti, šviesti ir saugoti miegelį visą naktį.
Ruošdamiesi miegeliui (renkdamiesi, skaitydami knygą ir t.t.) galite įjungti abi lemputes, o atsigulę - sumažinti jų ryškumą. Taip pat galite palikti tik vieną iš šviesos šaltinių - žiedą arba pelėdą. Pelėda skleidžia švelnią švieselę, o žiedas ryškesnę. Šviesa užsidegs, kai vaikas bus neramus, švelniai apšviečiant kambarį ir parodant, kad nėra ko bijoti. Kai mažylis nusiramins, lemputė automatiškai išsijungs po 2 minučių.
Naktinė lempa vaikams turi laikmatį su automatiniu išjungimu. Galite nustatyti laikmatį, kad jis automatiškai išsijungtų, kai vaikas užmiega. Galite sumažinti ryškumą, nustatyti, kad Lou išsijungtų po 30 ar 60 minučių.

Techniniai duomenys:
- veikia įjungtas į elektros lizdą arba su elementais (3 x AA, nepridedama), elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9030-varta-elementai-aa-4906-4-vnt-4008496559435.html;
- yra automatinis išsijungimas;
- galima įjungti tik vieną iš lempos dalių;
- reaguoja į garsą;
- lempa turi 3 ryškumo lygius.

Lempos matmenys:
- aukštis 14 cm;
- plotis 20 cm;
- ilgis 12 cm.


ZAZU Nyderlandų prekės ženklo pagrindinis siekis yra padėti vaikams, kuriems sunku užmigti ar turi tamsos baimę. Įkūrėjai Nynke Bakker ir Svenas van der Veenas, abu 3 mažų vaikų tėvai, 2013 metais sujungė jėgas ir sukūrė savo prekės ženklą vaikams. Zazu produktams būdingas modernus dizainas bei kūrybiškas požiūris. Rūpinimasis tinkamu ir sveiku vaikų miegu yra pagrindinė ZAZU ženklo kūrėjų misija.
ZAZU migdukai kūdikiams ramiam ir saldžiam miegeliui: migdukai vaikams su baltuoju triukšmu, širdies plakimo garsu, lopšinėmis ar gamtos garsais, su verkimo sensoriumi (cry sensor) arba projektoriai, kurie užpildys vaiko kambarį raminančiais vaizdais ir garsais. Visi migdukai kūdikaims yra kokybiški, mielos išvaizdos ir sukurti pagal kūdikio raidą. Kūdikių migdukai dažnai pasirenkami ir kaip dovanos kūdikiams, palankynoms.
Taip pat ZAZU kuria ir nuostabias naktines lempas vaikams, kurios taps mažylių geriausiais minkštais draugais ar mielomis vaiko kambario interjero detalėmis. Vaikiškos naktinės lempos leis mažyliams ramiau ir greičiau užmigti, o naktį, esant reikalui, pasišviesti kelią. ZAZU siūlomos naktinė lemputės yra su lopšinėmis, raminančiais garsais, kaip minkšti mieli žaislai ar kaip vaikiški prožektoriai.
GAMINTOJAS: ZAZU, Nyderlandai.

ZA-LOU-02
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Šviečiantys
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja