Tidlo medinė maitinimo kėdutė lėlei

  • −20%
Tidlo medinė maitinimo kėdutė lėlei - Mediniai žaislai vaikams
Tidlo
T0217
Įvertinimas:
(0)
49,99 €
39,99 € Sutaupote 20%
Su PVM

Tidlo medinė maitinimo kėdutė lėlei.

DĖMESIO: šone nežymiai įplėšta pakuotė, pats žaislas nepažeistas.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 39 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 39 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,95 €.


Tidlo medinė maitinimo kėdutė lėlei. Ši aukšta maitinimo kėdutė su gražiomis rausvomis gėlių detalėmis yra tvirta ir ilgaamžė bei tiks didžiajai dauguma lėlyčių.

Medinės maitinimo kėdutės lėlėms maitinimo padėkliukas pasikelia, kad būtų patogu pasodinti ir išimti lėlytę. Taip pat nenaudojant kėdutę galima sulankstyti į plokščią padėtį.

Reikalingas surinkimas.

Idealiai tinka skatinti interaktyvius ir vaizduotės vaidmenų žaidimus individualiai arba vaikų grupėse darželyje arba vaikų kambaryje. Vaidmenų žaidimai skatina kūrybišką, vaizduotę bei ugdo socialinius įgūdžius, plečia vaiko žodyną.
Šie mediniai žaislai vaikams supakuoti dėžutėje, todėl puikiai tiks ir kaip dovanos vaikams. Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.

Dydis: 31x63x45 cm.

Tidlo - tai vienas iš Bigjigs prekinių ženklų, gaminantis nesenstančio dizaino medinius žaislus, kurie pamėgti tiek tėvų namų aplinkoje, tiek ir pedagogų edukacinėje erdvėje. Tai mediniai žaislai lavinamieji žaislai kūdikiams bei vyresniems vaikams: bokštai, stumdukai, pirmosios medinės dėlionės, mediniai traukiniai, mašinos, vaidmeninių žaislų rinkiniai ir dar daug visko. Tai puiki kokybė ir patrauklią kainą!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

T0217
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lėlės
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų

Specifinė nuoroda

Nauja