Tidlo didelė medinė žaislinė virtuvėlė (rausva)

  • Išparduota
Tidlo didelė medinė žaislinė virtuvėlė - Mediniai virtuvėlės vaikams
Išparduota
Tidlo
T0229
Įvertinimas:
(0)
189,95 €
Su PVM

Tidlo didelė medinė žaislinė virtuvėlė (rausva)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 189 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 189 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 9,45 €.


Tidlo didelė medinė žaislinė virtuvėlė (rausva). Šioje tikroviškoje medinėje žaislinėje virtuvėlėje yra orkaitė ir kaitlentė, taip pat kriauklė, spintelė, lentynėlės, laikrodis su judančiomis rodyklėmis, medinės mentelės, indų ploviklio bei druskos ir pipirų buteliukai.

Medinė virtuvėlė yra aukštesniu nei įprastai darbastaliu, todėl tiks žaisti daugelį metų. Virtuvėlė atkeliauja nesurinkta, reikalingas surinkimas.

Idealiai tinka skatinti interaktyvius ir vaizduotės vaidmenų žaidimus individualiai arba vaikų grupėse darželyje arba vaikų kambaryje. Vaidmenų žaidimai skatina kūrybišką, vaizduotę bei ugdo socialinius įgūdžius, plečia vaiko žodyną.
Šie mediniai žaislai vaikams supakuoti dėžutėje, todėl puikiai tiks ir kaip dovanos vaikams. Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.

Dydis: 77x92x36 cm.

Tidlo - tai vienas iš Bigjigs prekinių ženklų, gaminantis nesenstančio dizaino medinius žaislus, kurie pamėgti tiek tėvų namų aplinkoje, tiek ir pedagogų edukacinėje erdvėje. Tai mediniai žaislai lavinamieji žaislai kūdikiams bei vyresniems vaikams: bokštai, stumdukai, pirmosios medinės dėlionės, mediniai traukiniai, mašinos, vaidmeninių žaislų rinkiniai ir dar daug visko. Tai puiki kokybė ir patrauklią kainą!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

T0229
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų
Tema
Virtuvė/parduotuvė

Specifinė nuoroda

Nauja