Bigjigs medinis mašinų garažas

Bigjigs medinis mašinų garažas - Mediniai žaislai vaikams
Bigjigs
JT153
Įvertinimas:
(0)
85,99 €
Su PVM

Bigjigs medinis mašinų garažas.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 85 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 85 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 4,25 €.


Bigjigs medinis mašinų garažas. Mediniame mašinėlių garaže „Park & ​​Play“ yra daug veiksmo kiekviename aukšte: kylantis automobilių liftas, degalinė, automobilių aptarnavimo centras, automobilių plovykla, šlagbaumas ir nusileidimo rampa. Viršutiniame aukšte rasite net sraigtasparnio nusileidimo aikštelę.

Žaidimai šiuo mašinėlių garažu lavina rankų/akių koordinaciją, smulkiąją motoriką ir miklumą.Idealiai tinka skatinti interaktyvius ir vaizduotės vaidmenų žaidimus individualiai arba vaikų grupėse. Vaidmenų žaidimai skatina kūrybišką, vaizduotę bei ugdo socialinius įgūdžius, plečia vaiko žodyną. Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.

Garažas nesurinktas, reikalingas surinkimas. Mašinytės nepridedamos.

Dydis: 45x36,7x45 cm.

  Apdovanojimai:
- Oppenheim Toy Portfolio Best Toy Platinum.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

JT153
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų
Tema
Mašinos

Specifinė nuoroda

Nauja