Bigjigs medinių dėlionių rinkinys Safari gyvūnai (3x6 el.)

  • Išparduota
Bigjigs medinių dėlionių rinkinys Safari gyvūnai - Medinės dėlionės vaikams
Išparduota
Bigjigs
BJ818
Įvertinimas:
(0)
7,95 €
Su PVM

Bigjigs medinių dėlionių rinkinys Safari gyvūnai (3x6 el.).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 7 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 7 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,35 €.


Bigjigs medinių dėlionių rinkinys Safari gyvūnai (3x6 el.). Rinkinyje rasite 3 medines dėliones po 6 detales: zebrą, dramblį, liūtą.

Lavinamosios dėlionės lavina smulkiąją motoriką, vaizduotė, plečia žodyną. Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.
Dėlionės supakuotos dėžutėje, todėl puikiai tinka ir kaip dovana mergaitei ar berniukui.

Dėlionės dydis: 15x11 cm, detalės dydis: 6,5x5,5 cm, storis: 0,5 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.


BJ818
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja