Bigjigs medinė suveriama piramidė

Bigjigs medinė suveriama piramidė - Mediniai lavinamieji žaislai vaikams nuo 1 metų
Bigjigs
BB098
Įvertinimas:
(0)
14,99 €
Su PVM

Bigjigs medinė suveriama piramidė.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 14 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 14 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,70 €.


Bigjigs medinė suveriama piramidė. Spalvinga klasikinių gražių ryškių spalvų medinė piramidė mažyliams nuo 1 metukų. Šis medinis lavinamasis žaislas lavina mažylio rankų-akių koordinaciją, smulkiąją motoriką, taip pat supažindina su didesnis-mažesnis sąvokomis (dedant detalės didėjimo arba mažėjimo tvarka) bei su pagrindinėmis spalvomis. Medinio bokšto vaikams vėrimo pagaliukas yra su gumyte - didesniam saugumui.

Pagaminta iš aukštos kokybės, atsakingai gautų medžiagų.

Dydis: 9x17x9 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BB098
31 Prekės

Charakteristikos

Amžius
1 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja