Bigjigs medinis meistro lagaminas-stalas (18 el.)

Bigjigs medinis meistro lagaminas-stalas - Mediniai žaislai vaikams
Bigjigs
BJ687
Įvertinimas:
(0)
28,99 €
Su PVM

Bigjigs medinis meistro lagaminas-stalas (18 el.).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 28 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 28 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,40 €.


Šis spalvingas meistro lagaminėlis pilnas medinių įrankių, kurie tiesiog būtini kiekvienam mažajam auksarankiui. Dėl sumanaus dizaino lagaminėlį galima apversti ir tokiu būdu gauti meistro darbo stalą su skylutėmis, kur galėsite sukti, kalti ir t.t. O baigus darbus, vėl apversti ir susidėti įrankius.

Mediniai meistro rinkiniai - tai mediniai žaislai berniukams (ir ne tik!) vaidmenų žaidimams. Juk taip smagu atkartoti tėtį ar senelį. Žaisdami mažieji taip pat lavina ir savo mažuosius pirštukus, tai puikūs žaislai smulkiąjai motorikai, rankų-akių koordinacijai, rankų raumenukams stiprinti - juk reikia paimti varžtelį, jį pasukti ir t.t. Šie mediniai žaislai vaikams nuo 3 metų supakuoti dėžutėje, todėl puikiai tiks ir kaip dovanos vaikams.
Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams.

Savybės:
- gražių sodrių spalvų meistro lagaminas turi patogią rankeną, o apvertus gaunamas meistro darbo stalas;
- 17 įrankių: atsuktuvas, veržliaraktis, plaktukas, plokštelės, varžtukai, veržlės ir kaikščiai;
- pakankamai dideli varžtukai - tobuli mažoms rankytėms;
- rinkinys dėžutėje - tinka kaip dovana berniukui (arba mergaitei!).

Dydis: 13x13x27,9 cm.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BJ687
7 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Imitavimo - vaidmenų

Specifinė nuoroda

Nauja