Benbat automobilinis veidrodis Oly

  • Išparduota
Benbat rausvas automobilinis veidrodis Oly
Išparduota
BenBat
BM713
Įvertinimas:
(0)
39,95 €
Su PVM

Benbat automobilinis veidrodis Oly.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 39 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 39 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,95 €.


Benbat automobilinis veidrodis Oly. Tai veidrodis, kuris leis Jums vairuojant saugiai stebėti kūdikį bei kartu jį užims. Veidrodis patogiai ir tvirtinamas prie automobilio sėdynės. Veidrodis yra platus, išgaubtas, todėl vairuotojui leidžia aiškiai matyti vaiką. Veidrodyje mažylis taip pat galės matytu smagų besišypsantį veiduką bei girdėti 4 raminančias melodijos ir 4 garso efektus. Oly lengva valdyti pultelio pagalba.

Savybės:
- veidrodis itin lengvai pritvirtinamas;
- didelis veidrodžio diametras bei išgaubta veidrodinė matrica leidžia aiškiai matyti kūdikį vairavimo metu iš skirtingų pusių;
- veidrodis valdomas pulteliu;
- veidrodis turi besišypsantį ir mirksintį Oly veiduką bei skirtingus garsus;
- visuose režimuose veidrodis automatiškai išsijungia po 10 minučių;
- Oly ausytės su specialiomis BenBat detalėmis, kurios laužią saulės šviesą ir sukuria žaismingos šviesos efektus;
- reikalingi 3 AA elementai (rinkinyje nėra), elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9030-varta-elementai-aa-4906-4-vnt.html;
- valdymo pulteliui reikalingi 2 AAAelementai (rinkinyje nėra), elementus galite rasti čia: https://lapute.lt/kanceliarines-prekes/9031-varta-elementai-aaa-4903-4-vnt.html.

Matmenys:
- aukštis: 23 cm;
- plotis: 20 cm;
- gylis: 5 cm.

BenBat - istorija apie du brolius, kurie itin domėjosi dizainu ir abu pabaigę pramoninio dizaino studijas įkūrė BenBat! Būtent todėl BenBat prekės kūdikiams ir vaikams yra išskirtinio dizaino, labai funkcionalios, nes šie broliai iki šio lengvai pamišę dėl produktų kūrimo ir jų dizaino! BenBat asortimente rasite daug prekių, kurios palengvins keliones su vaikais ar net kūdikiais. Taip pat čia rasite ir daug lavinamųjų žaislų kūdikiams. Ryškios, gražios spalvos ir linksmas dizainas - tai žaislai ir prekės vaikams, kurios tikrai pritrauks vaikų dėmesį.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Tinka nuo gimimo.
Gamintojas: BenBat, JAV.

BM713
0 Vienetas

Charakteristikos

Elektronika
Yra
Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
0,8 m. (10 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Su garsais
Rūšis
Šviečiantys
Rūšis
Kūdikiams

Specifinė nuoroda

Nauja