Miniland sekų kortelės: Elgesys ir kasdienės užduotys

Miniland sekų kortelės: Elgesys ir kasdienės užduotys - Lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų
Miniland
31975
Įvertinimas:
(0)
18,90 €
Su PVM

Miniland sekų kortelės: Elgesys ir kasdienės užduotys.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 18 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 18 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,90 €.


Miniland sekų kortelės: Elgesys ir kasdienės užduotys. Kortelės skirtos kasdieniam savarankiškumui didinti per vizualias scenas kortelėse, vaizduojančias kasdienę veiklą. Naudojant šias korteles vaikas gali užversti vieną po kitos atliktas užduotis. 
Kortelės skatina atsakomybę ir bendradarbiavimą šeimoje, darželyje ar mokykloje.

Rinkinyje rasite:
- stovelį;
- 36 plastikines korteles;
- vadovą.

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Be to, Miniland vaikų žaislai ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir supakuoti taip, kad būtų puikus ir naudingas pasirinkimas kaip dovanos vaikams. Miniland asortimente skirtingų medžiagų žaislai: plastikiniai žaislai, ekologiško plastiko žaislai ir mediniai žaislai vaikams.
Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai.
Taip pat Miniland nemažą gamybos dalį užima ir prekės vaikams bei prekės kūdikiams, tai: migdukai kūdikiams, vaikiškos naktinės lempos, vaikiškos gertuvės, maisto šildytuvai, maisto termosai, lėkštės vaikams, termometrai, mobilios auklės kūdikiams, hermetiški indeliai ir t.t.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

31975
3 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja