Miniland emocijų kaladėlės Emotiblocks

Miniland emocijų kaladėlės - Lavinamieji žaislai vaikams nuo 2 metų
Miniland
32350
Įvertinimas:
(0)
16,90 €
Su PVM

Miniland emocijų kaladėlės Emotiblocks

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 16 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 16 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,80 €.


Miniland emocijų kaladėlės Emotiblocks.

Kaladėlių rinkinys su keičiamomis dalimis, leidžiantis laisvai kurti mielus skirtingų rasių, lyčių ir emocijų personažus. Daugiau nei 100 galimų kombinacijų! Kartu su veiklos kortelėmis tai puiki lavinamoji priemonė susipažinti su pagrindinėmis emocijomis, rasėmis, lytimis. Be to, mažiesiems tai gali ir vaidmenų žaidimas, kai jie kurs savo mėgiamus veikėjus. O gal tai taps priemone, kuri palengvins vaiko emocijų išreiškimą?

Be to, naudodamiesi Miniland edukacine platforma miniland Teach&play (https://www.minilandteachandplay.com/en) galėsite kaladėles naudoti su interaktyvia programėle ir užduotimis.

Vienos kaladėlės dydis: 7,5x6,5x4 cm.

Rinkinyje rasite:
- 6 žmogeliukai (sudaryti iš kūno, galvos ir plaukų);
- 6 veiklos kortelės;
- žaidimo vadovas.

Apdovanojimai:
- Pal Awards 2019;
- Best Toy 2015;
- Dr. Toy's 10 Best Games;
- Dr. Toy's 100 Best 2015;
- Parent's Choice Approved;
- 1st. All Dads Award 2015.

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Be to, Miniland vaikų žaislai ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir supakuoti taip, kad būtų puikus ir naudingas pasirinkimas kaip dovanos vaikams. Miniland asortimente skirtingų medžiagų žaislai: plastikiniai žaislai, ekologiško plastiko žaislai ir mediniai žaislai vaikams.
Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai.
Taip pat Miniland nemažą gamybos dalį užima ir prekės vaikams bei prekės kūdikiams, tai: migdukai kūdikiams, vaikiškos naktinės lempos, vaikiškos gertuvės, maisto šildytuvai, maisto termosai, lėkštės vaikams, termometrai, mobilios auklės kūdikiams, hermetiški indeliai ir t.t.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

32350
9 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji

Specifinė nuoroda

Nauja