Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas

Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas - Lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų
Miniland
45340
Įvertinimas:
(0)
22,90 €
Su PVM

Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 22 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 22 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,10 €.


Miniland lavinamasis žaidimas Skaičiuok ir rūšiuok mašinas. Vaikams patrauklus ir linksmas žaidimas, kuris leis rūšiuoti, skaičiuoti, pažinti spalvas ir formas.

Skirtingų spalvų transporto priemones (lėktuvus, mašinas, traukinius, autobusus, ekskavatorius ir sunkvežimius) mažylis turės surūšiuoti pagal pateiktų užduočių kortelių užduotis: pagal spalvas, rūšį, skaičius ar logines sekas. Formeles taip pat galėsite naudoti ir įprastiniams rūšiavimams pagal spalvas ar formas bei skaičiukų ar pirmųjų aritmetinių funkcijų mokymuisi.

Tai lavinamieji žaislai vaikams nuo 3 metų, kurie padės mažyliams lavinti smulkiąją motoriką, loginį mąstymą bei leis pažinti skaičius ir pirmuosius aritmetinius veiksmus.

Transporto priemonės pakankamai didelės (~5 cm.) bei galės būti naudojamos ne tik užduotims, bet ir vaidmenų žaidimams.

Rinkinyje rasite:
- 36 transporto priemones (6 spalvų ir 6 rūšių);
- 10 užduočių kortelių;
- mokymo gidą anglų kalba ir su vaizdiniais užduočių atsakymais.

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Miniland žaislai vaikams - tai išskirtiniai ir įdomūs lavinamieji žaislai vaikams, kurie patiks tiek berniukams, tiek mergaitėms nuo gimimo. Žaisliukai vaikams yra kokybiški ir paprastai įvairiapusiškai panaudojami, todėl jie dažnai pasirenkami ne tik tėvelių bet ir kaip vaikiški žaislai darželiams ar mokykloms. Miniland asortimente ir nuostabios lėlės. Miniland lėlytės švelniai kvepia vanile, yra teisingų vaikiškų proporcijų bei skirtingų rasių ir lyčių, taigi tai taip pat edukaciniai žaislai, kurie gali būti naudojami mokant empatijos, įvairių socialinių įgūdžių. Atskirai įsigyjami ir vežimėliai, rūbai lėlėms bei kiti priedai.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

45340
7 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
46
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
STEAM
Tema
Mašinos
Tema
Lėktuvai

Specifinė nuoroda

Nauja