Suction Kupz limpantys puodeliai

Suction Kupz limpantys puodeliai - Lavinamieji žaislai vaikams
Fat Brain Toys
FA183-1
15,90 €
Su PVM

Suction Kupz limpantys puodeliai.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 15 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 15 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,75 €.


Dėk vieną ant kito, ridenk, prilipink ar gurkštelk! Kiekvienas iš šių šešių spalvotų puodelių turi limpantį prie įvairių paviršių dugną ir viršutinę puodelio briauną. Pasiimkite juos į vonią, kad galėtumėte semti ir pilti vandenį, plukdyti puodelius ant vandens ar lipinti juos prie vonios sienų. Prilipinkite juos ant langų, sienų, stalų ir grindų - nesvarbu, kokie kūrybiniai sumanymai sukasi jūsų vaiko vaizduotėje, su šiais puodeliais įmanoma išpildyti juos visus. Arba tiesiog panaudokite juos praktiškai - gerkite vandenį ar sultis. Puodeliai pagaminti iš 100% silikono, tinkamo sąlyčiui su maistu, galima plauti indaplovėje. Suction Kupz leidžia pasitelkti fantaziją ir suteikia neribotas galimybes žaidimui be pabaigos.


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavoju užspringti.

GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.


FA183-1
2 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
6
Amžius
1 m.
Amžius
3 m.
Amžius
2 m.
Amžius
1,5 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
STEAM

Specifinė nuoroda

Nauja

Atsiliepimai

Vidutinis įvertinimas

5.0
3 Atsiliepimai
★★★★★ Puikus 3
★★★★☆ Geras 0
★★★☆☆ Vidutinis 0
★★☆☆☆ Prastas 0
★☆☆☆☆ Blogas 0

  • Atsiliepimai (3)