Tiger Tribe daugkartinių lipdukų rinkinys

Tiger Tribe daugkartinių lipdukų rinkinys - Lipdukai vaikams
Tiger Tribe
3763003
Įvertinimas:
(0)
9,95 €
Su PVM

Tiger Tribe daugkartinių lipdukų rinkinys

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 9 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 9 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,45 €.


Tiger Tribe daugkartinių lipdukų rinkinys vaikams. Daugkartinių, storų lipdukų rinkinys safari tema. Mieli, vaikams gerai pažįstami gyvūnėliai, kurių lipdukai yra pakankamai dideli (iki 13 cm), stori ir tvirti. Rinkinyje taip pat rasite atverčiamą ir pakankamai tvirtą lipdukų vaikams klijavimo pagrindą su safari fonu, o pagrindo nugarėlėje rasite nespalvotus gyvūnėlių kontūrus, kur mažylis galės ieškoti porų ir klijuoti atitinkamus gyvūnus.
Šis vaikiškas lipdukų rinkinys nenusibos ir nebus vienkartinis, kadangi lipdukus galėsite užklijuoti ir nuklijuoti. Jei po kurio laiko lipdukai nebelips (dėl prilipusių dulkių), tereiks juos nuplauti ir jie vėl puikiai lips.

Šis lipdukų vaikams rinkinys gali būti ir puiki veikla kelionių su vaikais metu.

Rinkinyje yra 16 lipdukų.

Pagrindo matmenys:
- užversto: 30 x 19 cm;
- atversto: 30x38 cm.


Tiger Tribe - tai 2007 m. Australijoje dviejų vaikų tėvų Anthony ir Naomi įkurta įmonė. Vyras ir žmona augindami savo vaikus, norėjo sukurti dovanoms tinkančius žaislus, kurie būtų įdomūs, skatinantys kūrybiškumą, žavūs ir įtraukiantys bei linksmi. Pirmieji jų žaislai vaikams gimė šeimos garaže ir buvo testuojami šeimos vaikų. Šiuo metu Tiger Tribe žaislai jau paplitę visame pasaulyje, o įmonė nuolat auga. Tai išskirtinės, nematytos ir kūrybingos dovanos vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių. Pavojus užspringti.
Gamintojas: Imaginative Journeys, Australija.

3763003
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
2 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūrybiniai rinkiniai
Rūšis
Lavinamieji
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja