Lamaze barškučių rinkinys ant riešo ir kojų Vabalėliai

  • Išparduota
Lamaze barškučių rinkinys ant riešo ir kojų Vabalėliai - Lavinamieji žaislai kūdikiams
Išparduota
Lamaze
L27634
Įvertinimas:
(0)
20,90 €
Su PVM

Lamaze barškučių rinkinys ant riešo ir kojų Vabalėliai.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 20 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 20 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 1,00 €.


Lamaze barškučių rinkinys ant riešo ir kojų Vabalėliai. Nuostabus keturių dalių rinkinys, kuris neabejotinai patiks Jūsų mažyliui. Ryškios spalvos ir įvairios tekstūros sužavės kūdikį bei gerins dėmesio koncentravimą, stiprins akių raumenis. Ne ką mažiau džiaugsis ir tėveliai stebėdami, kaip jų mažylis nustemba ir apsidžiaugia radęs ar pačiupęs savo kojytę ar rankytę. Mažylis mokysis priežasties ir pasekmės ryšio mosuodamas rankomis ir kojomis ir tuo pat metu girdėdamas skambaliukus.

Tai puiki pirmoji dovana mamai ir kūdikiui.

Lamaze - tai spalvingi novatoriški ir lengvai atpažįstami lavinamieji žaislai kūdikiams ir naujagimiams. Žaislai kūdikiams sukurti bendradarbiaujant su vaikų raidos ekspertais. Šie kūdikių žaislai įkvepia žaisti, atrasti bei mokytis. Lamaze lavinamieji žaislai kūdikiams - tai aukšta kokybė ir aukšta lavinamoji vertė patiems mažiausiems. Barškučiai, kramtukai, ant vežimo pakabinami žaislai ir kiti kūdikiams skirti lavinamieji žaislai mielo, žaismingo dizaino. Be to, puikiai tinkantys ir kaip dovanos kūdikiams palankynoms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėnesių.
GAMINTOJAS: Lamaze.

 

L27634
0 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Kūdikiams
Rūšis
Lavinamieji
Rūšis
Barškučiai
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja