Žaislas kūdikiui Zuikė Raudonkepuraitė

Žaislas kūdikiui Zuikė Raudonkepuraitė - Lavinamieji žaislai kūdikaims
Manhattan Toy
161520
Įvertinimas:
(0)
12,29 €
Su PVM

Žaislas kūdikiui Zuikė Raudonkepuraitė

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 12 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 12 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,60 €.


Žaislas kūdikiui Zuikė Raudonkepuraitė. Ši žavinga zuikutė lydės mažylį vežime, automobilinėje kėdutėje ar lovytėje. Ji turi C formos tekstūrinį žiedą, kuriuo lengvai prikabinsite Zuikę prie vežimo ar lovytės bei taip pat pasitarnaus kaip kramtukas. Zuikės viduje yra malonaus skambesio klasikinis barškutis, o ausytės čeža, o kapišonas užsideda ant galvytės (puiki veikla mažiems pirštukams - smulkiąjai motorikai). Dėka Zuikės išvaizdos, mažylis dar ilgai neišaugs iš šio žaislo, kuris vėliau taps mielu minkštu draugu.

Žaislas lavina motoriką, skatina pažinti bei suvokti priežasties-pasėkmės ryšį.

Dydis: 17 cm (be žiedo).

Manhattan Toy - tai išskirtiniai žaislai vaikams. Šie žaislai vaikams ne tik turi lavinamąją vertę, tačiau Manhattan Toy gamintojo siekis yra sužadinti vaizduotę, emocijas ir nuvesti vaiką į smagų žaidimų ir mokymosi pasaulį. Manhattan Toy siūlo platų žaislų asortimentą: žaislai kūdikiams (barškučiai, kramtukai, lavinamieji žaislai kūdikiams, kontrastingos kortelės ir kiti kontrastingų paveikslėlių žaislai kūdikiams, sensoriniai žaislai, pirmosios knygutės vaikams ir t.t.), minkšti žaislai vaikams (išskirtiniai ir vaikams gerai pažįstamų gyvūnų) bei mediniai itin aukštos kokybės ir stilingi žaislai vaikams (muzikiniai žaislai, lavinamieji žaislai ir t.t.). Manhattan Toy - tai ne vieną apdovanojimą gavę žaislai vaikams.

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 0 mėn.

Gamintojas: Manhattan Toy Corporate, JAV.

161520
4 Prekės

Charakteristikos

Amžius
0 mėn.
Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Amžius
0,75 m. (9 mėn.)
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Rūšis
Minkšti
Rūšis
Kūdikiams
Tema
Gyvūnai

Specifinė nuoroda

Nauja