Mažų žmonių didelės svajonės: Marie Curie

Knyga vaikams - Knygos vaikams
Skaitau nuo gimimo
9786098309058
Įvertinimas:
(0)
13,50 €
Su PVM

Mažų žmonių didelės svajonės: Marie Curie

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 13 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 13 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,65 €.


Little People, BIG DREAMS - įkvepiančios žymių žmonių biografijos vaikams.

Būdama jauna Marija Kiuri negalėjo studijuoti, nes buvo moteris. O vėliau jos moksliniai pasiekimai buvo pagerbti visame pasaulyje. Radžio ir polonio atradimas dramatiškai pakeitė vėžiu sergančių žmonių gydymo galimybes, ir Marija buvo apdovanota Nobelio premija! Įkvepianti istorija apie protingą ir drąsią moterį, kuri kadaise buvo vaikas ir turėjo svajonę!

Ir tu gali būti smalsiu mokslininku!

Mažų žmonių DIDELĖS SVAJONĖS (Little People, BIG DREAMS) serijos knygelės supažindina vaikus su žymių žmonių biografijomis įdomiai, suprantamai, neapkraunant per dideliu kiekiu informacijos. Kiekviena biografija prasideda nuo herojaus vaikystės, taip dar labiau įtraukdama mažuosius smalsuolius. Visų šios kritikų išliaupsintos serijos knygos vaikams pabaigoje rasite ir biografijos laiko juostą su realiomis nuotraukomis bei faktais.

Šmaikščios, įdomios, nuostabiai iliustruotos, prabangaus kolekcinio formato knygelės gali tapti išskirtine dovana!

Rekomenduojamas amžius: 3-9 metai. Patiks tiek smalsiems mažyliams, tiek pradedantiems savarankiškai skaityti!

Dydis: 240 x 195 mm, 32 puslapiai.

Autorius: Maria Isabel Sánchez Vegara

"Skaitau nuo gimimo" - tai mamos patirties įkvėptas projektas. Taigi šios knygos vaikams yra kruopščiai atrinktos, remiantis mamos patirtimi. Gerai žinomos pasakos vaikams su judančiomis detalėmis. Nuostabios iliustracijos ir gražiausios istorijos - tai vaikiškos knygos, kurios bus įdomios tiek vaikams, tiek tėvams. Taip pat ši leidykla yra išleidusi ir Lietuvoje jau gerai žinomas korteles vaikams: "Paukščiai", "Vabzdžiai", "Miško gyvūnai", "Kosmosas". Šios kortelės vaikams pamėgtos ne tik tėvų, bet ir ugdymo įstaigų, vaikų darželių ar bibliotekų.
LEIDĖJAS: Skaitau nuo gimimo
.
Iliustravo Miriam Bos.

9786098309058
2 Prekės

Charakteristikos

Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
9 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tema
Mokslas

Specifinė nuoroda

Nauja