Pupill vaikiška kepurė (42-44)

Pupill
Pupill
CLAP4244
Įvertinimas:
(0)
11,99 €
Su PVM

Pupill vaikiška kepurė su ausytėmis (42-44)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 11 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 11 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,55 €.


Pupill vaikiška kepurė su ausytėmis (42-44). Stilinga vienguba kepurė su linksmomis ausytėmis pagaminta iš minkšto, elastingo audinio su raišteliais.

Sudėtis: 100 proc. medvilnė.
Plotis (neištemptos, kepurė itin tampri): 18x2 cm, ilgis: 16,5 cm.
Dydis: 42-44, maždaug 2-6 mėnesių kūdikiui.

Priežiūra: galima skalbti skalbimo mašinoje šiltame (30 C) vandenyje – Nebalinti – Negalima džiovinti džiovyklėje - Lyginti vidutinėje temperatūroje (iki 150 laipsnių) – Sausas valymas netinkamas.

Pupill kepurės vaikams tai ne tik būtinas aksesuaras rudens, žiemos ir ankstyvo pavasario metu, bet gali būti ir stilinga stiliaus detalė, kuri bet kokį derinį pavers žaviu ir išskirtiniu. Rudeninės ir pavasarinės kepurės, žieminės kepurės vaikams bei kūdikiams su mielomis detalėmis, kurios tikrai patiks mažiesiems, o dėl kokybės ir šilumos - tėveliams. Kepurės vaikams kokybiškos, pasiūtos galvojant ne tik apie grožį, bet ir apie praktiškumą ir patogumą. Tai daugiau nei 10 metų savo veiklą vykdanti kompanija. Įmonė specializuojasi kepurių gamyboje. Gamybos metu naudojamos tik aukščiausios kokybės medžiagos bei atsižvelgiama į šiuolaikišką ir išskirtinį dizainą. Įmonėje dirba kvalifikuota komanda, kuri garantuoja tik aukščiausią kokybę.
GAMINTOJAS: Pupill, Rowninna 6 Torun 87-100, Lenkija.
sią kokybę.


CLAP4244
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
0,4 m. (3 mėn.)
Amžius
0,5 m. (6 mėn.)
Lytis
Mergaitėms
Dydis
62
Dydis
68
Drabužio tipas
Kepurės/šalikai
Sezonas
Pavasaris/Ruduo

Specifinė nuoroda

Nauja