Markeriai tekstilei teptukiniu galiuku Marvy Fabric Marker Brush (6 vnt.)

Markeriai tekstilei teptukiniu galiuku Marvy Fabric Marker Brush - Kanceliarinės prekės vaikams
Marvy Uchida
530-6C
Įvertinimas:
(0)
11,90 €
Su PVM

Markeriai tekstilei teptukiniu galiuku Marvy Fabric Marker Brush (6 vnt.).

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 11 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 11 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,55 €.


Šviesiems audiniams dekoruoti skirti markeriai su ypatingu pigmentiniu Marvy Uchida rašalu, pagamintu pagal specialią formulę tinka tiek vaikų, tiek suaugusiųjų kūrybai ant įvairių tekstilės gaminių bei daiktų.
Su šiais markeriais galėsite kūrybingai papuošti įvairius šviesios tekstilės gaminius: marškinėlius, maišelius, medžiaginius batus, kaukes, kepures ir t.t. O gal paruošite išskirtinę dovaną seneliams ar draugams?

Markerių rašalas ypač greitai džiūsta, yra atsparus vandeniui, be rūgščių, netoksiškas. Paprasta ir lengva naudoti, nereikia užfiksuoti lyginant.

Tinka naudoti tiek dailės ir dizaino profesionalams, tiek mėgėjams.

Spalvų skaičius: 6. Flomasterių skaičius rinkinyje: 6 vnt.

Naudojimas:
- sodrioms spalvoms išgauti: švelniai aplikuokite dažus nuo dviejų iki trijų kartų;
- tarp aplikacijų leiskite užteptam sluoksniui išdžiūti;
- nepersotinkite audinio rašalu (spalvos gali išsilieti);
- norėdami gauti geriausią rezultatą – išskalbkite audinį ir išbandykite flomasterių spalvas nematomoje gaminio vietoje;
- išpieštą audinį gerai išdžiovinkite prieš skalbiant;
- idealiai tinka marškinėlių, avalynės, kuprinių, įvairių krepšių, kepurių nuo saulės dekoravimui;
- tinka žymėti, piešti, kurti ar rašyti ant daugelio šviesių audinių;
- PERSPĖJIMAS: sodrus tekstilės markerių rašalas, esantis šiuose markeriuose, gali prasiskverbti pro kai kuriuos audinius. Po audiniu, ant kurio piešiate ar rašote, padėkite kartono, storesnio popieriaus ar pan., kad rašalas nepaliktų nepageidaujamų dėmių kitoje audinio pusėje.

Dekoruotus gaminius galima švelniai skalbti ar valyti sausu valymu. Tinka daugumai audinių, patariame naudoti ant 100% ar su sintetiniais pluoštais (20–30%) maišytos medvilnės.

Marvy Uchida kuria išskirtines rašymo ir dailės, piešimo priemones. Šios kanceliarinės prekės mėgstamos dėl jų puikios japoniškos kokybės. Kompanija skiria ypatingą dėmesį spalvai ir nuolat ieško naujų būdų panaudoti spalvas įvairiausioms išraiškos formoms. „Uchida“ kūrybinė komanda tikisi, kad „Marvy“ rašikliai, kaligrafiniai rašikliai, markeriai įvairiems paviršiams, akriliniai markeriai bei flomasteriai įneš daugiau spalvų į kiekvieno juos į rankas paėmusio žmogaus gyvenimą ir suteiks galimybę vaizduotei lietis laisvai – dar spalvingesnei kūrybai! Šios kanceliarinės prekės tikrai tiks tiek vaikams, tiek ir profesionalams.
GAMINTOJAS: Uchida of America, Corp., Japonija.

530-6C
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tipas
Flomasteriai/markeriai

Specifinė nuoroda

Nauja