Markeris tekstilei Marvy DecoFabric Marker Black

Markeris tekstilei Marvy DecoFabric Marker Black - Kanceliarinės prekės vaikams
Marvy Uchida
028617260105
Įvertinimas:
(0)
2,90 €
Su PVM

Markeris tekstilei Marvy DecoFabric Marker Black.

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 2 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 2 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,10 €.


Speciali Marvy Uchida Valve sistema užtikrina paprastą ir lengvą šviesių bei tamsių audinių dekoravimą, markerių nereikia dažnai spausti. Sodrus, nepermatomas ir ryškus rašalas (gerai dengiantis) tinka bet kokių spalvų audiniams dekoruoti, net tokių kaip juodi marškinėliai, džinsinis audinys ir pan.

Nereikia užfiksuoti lyginant! Tinka naudoti tiek dailės ir dizaino profesionalams, tiek mėgėjams.

Savybės:
- sodrus, nepermatomas ir ryškus rašalas (gerai dengiantis);
- vandens pagrindo pigmentas;
- vidutinio storumo kulkos formos antgalis;
- permanentinis (išdžiūvęs tampa atsparus vandeniui);
- lengva ir paprasta naudoti;
- idealiai tinka šviesių bei tamsių audinių dekoravimui.

Naudojimas:
- prieš naudojimą uždengtą markerį gerai supurtykite;
- nuimkite dangtelį, atsargiai keletą kartų paspauskite jį (į kietą paviršių), kol į markerio galiuką pradės tekėti rašalas;

Dekoruotos tekstilės galimas sausas valymas arba švelnus dekoruotų gaminių skalbimas.

SVARBU. DecoFabric Marker antgalis yra skirtas audinių dekoravimui ir yra šiek tiek minkštesnis nei įprasti markeriai, todėl stipriai jį spaudžiant, ypač ant kietų / šiurkščių paviršių gali pažeisti jo antgalį. DecoFabric Marker yra pagaminti naudojant naują cilindrų sistemą, kurios dėka markerio antgalis prisipildo rašalo ir jo pakartotinai nereikia spausti (spaudinėti). Antgalis sugėręs per daug rašalo tampa dar minkštesnis ir mažiau atsparus pažeidimams.

NAUDINGA ŽINOTI. Kadangi abu markerio antgalio galai yra vienodos formos, kitą antgalio pusę galite naudoti kaip naują antgalį. Ištraukite antgalį iš markerio, jį apverskite ir toliau naudokite.

Marvy Uchida kuria išskirtines rašymo ir dailės, piešimo priemones. Šios kanceliarinės prekės mėgstamos dėl jų puikios japoniškos kokybės. Kompanija skiria ypatingą dėmesį spalvai ir nuolat ieško naujų būdų panaudoti spalvas įvairiausioms išraiškos formoms. „Uchida“ kūrybinė komanda tikisi, kad „Marvy“ rašikliai, kaligrafiniai rašikliai, markeriai įvairiems paviršiams, akriliniai markeriai bei flomasteriai įneš daugiau spalvų į kiekvieno juos į rankas paėmusio žmogaus gyvenimą ir suteiks galimybę vaizduotei lietis laisvai – dar spalvingesnei kūrybai! Šios kanceliarinės prekės tikrai tiks tiek vaikams, tiek ir profesionalams.
GAMINTOJAS: Uchida of America, Corp., Japonija.

028617260105
1 Vienetas

Charakteristikos

Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
Suaugusiems
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Amžius
13 m.
Amžius
14 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tipas
Flomasteriai/markeriai

Specifinė nuoroda

Nauja