Jixelz dėlionė - “Aukštyn į orą" (1500 el.)

Jixelz 1500 detalių dėlionė - “Aukštyn į orą" - Lavinamieji žaislai vaikams
Fat Brain Toys
FA200-2
Įvertinimas:
(0)
16,90 €
Su PVM

Jixelz 1500 detalių dėlionė - “Aukštyn į orą"

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 16 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 16 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,80 €.


Dėliojimo džiaugsmas tampa tikru pikselių kūrybiškumo nuotykiu. Kurdami mažytėmis dėlionės detalėmis ir jungdami jas kartu galite sukurti paveikslą, raštą ar figūrą. Tai puiki priemonė, padedanti vystyti mažųjų smulkiosios motorikos įgūdžius, o detalių jungimas yra puikiai atpalaiduojanti ir budrumą ugdanti proto treniruotė, įtraukianti tiek rankas, tiek protą ir leidžianti sureguliuoti emocijas. Kiekvieną rinkinį sudaro 1500 ryškių, preciziškai išpjautų mikro dėlionės detalių. Sekdami instrukcijomis galėsite jas transformuoti į nuostabius piešinius. Visos Jixelz detalės puikiai tinka viena su kita, o sudėtos tvirtai laikosi, gali būti pakeliamos ir judinamos. Dėlionės skatina smulkiosios motorikos įgūdžius, erdvinį suvokimą, kūrybingumą, loginį mąstymą.

2019 Parents’ Choice


Fat Brain Toys - tai spalvingi, ryškūs ir unikalūs lavinamieji žaislai kūdikiams ir paaugusiems vaikams. Kramtukai, barškučiai, rūšiuoklės, vonios žaislai, lipšniukai, unikalūs konstruktoriai, stalo žaidimai vaikams - visa tai rasite Fat Brain Toys asortimente. Visi žaislai vaikams nuostabaus dizaino ir viliojantys mažuosius atradėjus. Mokymasis tikrai gali būti smagus! Fat Brain Toys - visame pasaulyje tiek tėvų, tiek vaikų pamilti lavinamieji žaislai vaikams. Be to, Fat Brain Toys yra pripažinti ir specialistų bei pelnę daugybę apdovanojimų!

Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 6 metų.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavoju užspringti.

GAMINTOJAS: Fat Brain Toy Co, Elkhorn, Nebraska.

FA200-2
3 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
1500
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
12 m.
Amžius
10 m.
Amžius
9 m.
Amžius
11 m.
Lytis
Berniukams
Lytis
Mergaitėms
Tema
Gyvūnai
Tema
Kosmosas
Tema
Lėktuvai

Specifinė nuoroda

Nauja