Magnetinis žaidimas-dėlionė MAŠINOS

Magnetinis žaidimas-dėlionė MAŠINOS - Magnetinės dėlionės vaikams
Apli kids
APLI16863
Įvertinimas:
(0)
15,90 €
Su PVM

Magnetinis žaidimas-dėlionė MAŠINOS

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 15 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 15 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,75 €.


Magnetinis žaidimas-dėlionė MAŠINOS.

Magnetinis žaidimas, skirtas kurti ir tarpusavyje kombinuoti skirtingas miesto transporto priemones bei tokiu būdu padedantis mažiesiems susipažinti su kiekviena iš jų. Žaidimas skatina pastabumą, lavina smulkiąją motoriką, kūrybiškumą bei padeda ugdyti dėmesio koncentraciją. Išskirtiniu Apli Kids dizainu su originaliomis ir spalvingomis iliustracijomis pasižymintis žaidimas yra ne tik smagus užsiėmimas, bet ir puiki, aukštą didaktinę vertę turinti priemonė, skatinanti vaikų pastabumą ir vaizduotę, pagerinanti koncentraciją ir dėmesingumą bei generuojanti susidomėjimą naujais objektais.

Tai puikus edukacinis rinkinys, kurį sudaro visos reikiamos priemonės:
-1 lenta-pagrindas (28 x 18 cm), užsidedanti ant dėžės pagrindo;
- 25 magnetukai.

APLI kids - prancūzų gamintojas, kurio asortimente rasite unikalius edukacinius kūrybinius rinkinius vaikams. Kūrybiniai rinkiniai vaikams - tai smagus ir kokybiškas laikas vaikų vaizduotei, smulkiajai motorikai ir pasitikėjimo savimi auginimui. APLI kids kūrybiniai žaidimai vaikams smagus ir žaismingas būdas vaikus supažindinti su pasauliu, gyvūnais ar žmogaus kūnu. Apli kids siūlo įvarių kūrybinių rinkinių vaikams: lipdukų rinkiniai, smėlio meno kūrybiniai rinkiniai, edukacinės dėliones, lavinamosios magnetinės dėlionės, piešimo vandeniu rinkiniai ir daugybė kitokių unikalių kūrybinių rinkinių tiek berniukams, tiek mergaitėms.

Produktas pažymėtas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.
Įspėjimas. Netinka vaikams iki 3 m. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti.
GAMINTOJAS: Apli S.A.S, Prancūzija.

APLI16863
1 Vienetas

Charakteristikos

Elementų skaičius
25
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
5 m.
Lytis
Berniukams
Tema
Techninės mašinos

Specifinė nuoroda

Nauja