Plaukų segtukai Apelsinų žiedai (2 vnt.)

Plaukų gumytės - Plaukų aksesuarai mergaitėms
Rockahula
H1764O
Įvertinimas:
(0)
6,60 €
Su PVM

Plaukų segtukai Apelsinų žiedai (2 vnt.)

 

Visos prekės sandėlyje: išsiuntimas per 1-2 d.d.!

 

Panaudotų žaislų grąžinimo galimybė.

Pirkdami šią prekę gausite 6 lojalumo taškus. O už visą dabartinį krepšelį: 6 taškus, kuriuos kito apsipirkimo metu galėsite konvertuoti į nuolaidos kuponą - 0,30 €.


Plaukų segtukai Apelsinų žiedai (2 vnt.). Tvirti ir mieli plaukų segtukai mergaitėms. Segtukai blizgiu pagrindu ir žaviais pūkuotais apelsinais bei jų žiedais. Plaukų segtukai gali būti nešiojami tiek drauge, tiek ir atskirai.

Dydis: 5,3 cm.

ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų . Mažos dalys. Pavojus užspringti.

Rockahula - tai stilingi ir vaikyste kvepiantys aksesuarai vaikams. Nuostabaus grožio plaukų aksesuarai mergaitėms: plaukų segtukai, gumytės ir lankeliai. Taip pat tai ir mieli papuošalai mergaitėms: žiedai, kaklo papuošalai, rankinukai, vaikiškos skrybelės ir t.t.
Rockahula istorija prasidėjo 2013 m., kai pirmieji užsakymai buvo siunčiami tiesiog nuo įkūrėjos virtuvės stalo. O šiandien šiuos aksesuarus galite rasti net daugiau nei 23 pasaulio šalyse.
Rockahula kuria tik aksesuarus vaikams, todėl visą savo dėmesį skiria jų kūrimui ir išskirtinumui. Asortimentą sudaro: plaukų aksesuarai mergaitėms (plaukų gumytės, plaukų segtukai, lankeliai), kepurės, kuprinės, piniginės vaikams. Visi aksesuarai vaikams yra žaismingi, ryškūs ir be galo žavūs. Kitaip ir negali būti, juk kūrėjos tikslas sužadinti vaikams vaizduotę ir įkvėpti mažuosius atradėjus.
Šio gamintojo plaukų gumytės, plaukų segtukai, pakabukai, žiedai mergaitėms ar stilingos tašytės tokios mielos, kad dažnai pasirenkamos kaip mielos mažos dovanos mergaitėms.
GAMINTOJAS: Rockahula Kids Ltd, Bancroft House 34 Bancroft, Hitchin, SG5 1LA, Anglija.

H1764O
4 Prekės

Charakteristikos

Elementų skaičius
2
Amžius
3 m.
Amžius
4 m.
Amžius
6 m.
Amžius
8 m.
Amžius
7 m.
Amžius
5 m.
Amžius
9 m.
Lytis
Mergaitėms

Specifinė nuoroda

Nauja